Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Apolo reobre amb alguns concerts després de més d'un any de tancament

La sala de Nou de la Rambla comença a recuperar l'activitat de mica en mica, amb distància de seguretat i sense barres

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

La Sala Apolo, que ha estat tancada per culpa de les restriccions des del 13 de març de 2020, torna a obrir de mica en mica. Ho farà només per acollir tres o quatre concerts a la setmana, amb distàncies de seguretat i sense barres. Amb aquestes condicions, la sala no pot recuperar la seva activitat habitual i per això no vol fer la sensació que ja està tot normalitzat perquè, segons fonts de la sala "no ho està".

La primera a trepitjar de nou l'escenari de l'Apolo serà Meritxell Neddermann. Ho farà divendres 28 de maig dins el Guitar BCN per presentar el seu primer disc en solitari 'In the backyard of the castle' (2020); la cantant i pianista és coneguda per les col·laboracions amb la seva germana Judit i per ser membre de la nova formació de Seward. 

Continuaran amb la programació La Sra. Tomasa, dissabte 29, dins el cicle Caníbal, que també porta a l'Apolo el concert de Smoking Souls el 5 de juny. El concert dels nordamericans The Jayhawks previst per dissabte 29 ha quedat ajornat i el de Danny Ocean del 18 de juny està cancel·lat, però sí que està previst que actuïn a l'Apolo Delaporte (6 de juny) i Duquende + Chicuelo (10 de juny) dins el cicle del Primavera Sound 'A tu vera'.

Podeu consultar la resta de la programació i els possibles canvis a la web de la sala.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat