Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Golondrinas Port de Barcelona
ShutterstockGolondrinas Port de Barcelona

Las Golondrinas del Port de Barcelona tornen a funcionar en una nova ruta

Amb motiu de la Copa Amèrica aquestes embarcacions faran un recorregut especial per les bases dels equips competidors

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Fins al 21 d’agost, el Port de Barcelona ofereix una nova una ruta especial amb motiu de la Copa Amèrica de vela de Barcelona. I a més, ho fa de manera especial, perquè recupera les històriques embarcacions de Las Golondrinas, uns vaixells que van començar els seus serveis l’any 1888 durant l’Exposició Universal de Barcelona.

Així doncs, fins que comenci la competició a finals d’agost, s’organitzen dues sortides diàries (una al matí i una a la tarda) que recorren les bases dels sis equips que participaran en la Copa Amèrica d’enguany. De fet, les formacions ja han finalitzat els treballs d’instal·lació dels seus centres d’operació en diferents punts del recinte del Port Vell.

La ruta surt del moll de les Drassanes i durant una hora els passatges poden veure en directe les tasques que els equips duen a terme rutinàriament. A més, a través d’un servei d’audioguia s’explica la història de la Copa Amèrica i de les diverses formacions que hi participen.

Una vegada comenci la competició, a partir del 22 d’agost, Las Golondrinas canviaran el recorregut per tal de veure les regates preliminars des de l’aigua, tal com ha avançat el mitjà de Betevé. Aquestes rutes tindran una capacitat de 900 persones al dia i permetran seguir les carreres d’embarcacions de primera mà i també a través de les pantalles LED. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat