Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Auditori estrena temporada i presenta el festival Mozart Nits d'Estiu

Més de 50 concerts entre abril i el juliol conformen la nova programació, amb grans figures internacionals

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Yuja Wang, Dorothea Röschmann, Ian Bostridge, Sheku Kanneh-Mason, Daniel Hope, Jordi Savall, Andreas Ottensammer i Andrea Marcon són alguns dels noms que destaquen en la programació de la nova temporada de L'Auditori de Barcelona. Més de 50 concerts entre els mesos d'abril i juliol que inclouen la creació d'un nou festival, el Mozart Nits d'Estiu, en el qual l'OBC s'enfrontarà a l'obra del geni de Salzburg i els seus contemporanis amb tres concerts a diversos espais de Barcelona del 30 de juny al 15 de juliol: L'Auditori, el Saló del Tinell i el Palau de la Música Catalana. 

Torna també el festival Llums d'Antiga, amb cinc concerts a la Capella de Santa Àgata i el Monestir de Sant Pau del Camp, i destaca la presència de cinc directores que es posaran al capdavant de l'OBC per primera vegada: Marta Gardolińska, Ruth Reinhardt, Anja Bihlmaier, Shi-Yeon Sung i Laurence Equilbey. També el cicle Escenes posarà el focus en les dones i els diversos àmbits de la creació, amb Marina Herlop, Tanit Plana i Alba Pujol. 

A més, L'Auditori acollirà la Royal Concertgebouw d'Amsterdam amb Yuja Wang al piano i la direcció de Paavo Järvi, i l'Orquestra Simfònica de Tòquio amb la direcció de Jonathan Nott. Continua, també la programació de música antiga i de cambra, amb noms com Jordi Savall i el violoncel·lista Sheku Kanneh-Mason, i la dedicada a l'avantguarda, amb les Samples Series i un concert dedicat a Karlhein Stockhausen. Pel que fa a les Sessions, Alba Molina i Joselito Acedo aproparan el flamenc al rock i la psicodèlia.  

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat