Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Avlo. Renfe
Avlo. Renfe

L'AVE low cost de Renfe arribarà a dues ciutats més el 2024

L'objectiu és que Avlo arribi a donar servei també entre Galícia i Madrid

Llorenç Julià Ruiz
Escrit per
Llorenç Julià Ruiz
Publicitat

Després de la inauguració del tren d'Alta Velocitat entre Madrid i Astúries, Renfe continua amb els plans d'expansió per a l'any que ve. En aquesta ocasió, Óscar Puente, el ministre de transports, ha anunciat que diverses ciutats comptaran amb Avlo a partir del 2024, la gamma econòmica de trens d'Alta Velocitat (AVE).

L'empresa ferroviària oferirà servei entre les ciutats de Gijón, Valladolid i Madrid. A més, un altre dels objectius és implantar Avlo a Galícia, juntament amb un augment de serveis i places i una reducció de temps d'espera.

El Renfe Avlo és una marca de l'empresa ferroviària que té com a objectiu oferir viatges a preus low cost. La diferència principal amb l'AVE és que fa parades a ciutats que compten amb trànsit d'alta velocitat. Amb aquest mitjà de transport, des de Barcelona es pot viatjar actualment a Saragossa i Madrid, i des de la capital d'Espanya a València, Alacant, Màlaga, Sevilla i Múrcia.

NO T'HO PERDIS:  El metro de Barcelona funcionarà durant 67 hores seguides per Cap d'Any

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat