Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro
Foto: Vicente Zambrano González

El metro de Barcelona funcionarà durant 67 hores seguides per Cap d'Any

Les vuit línies i les 158 estacions de la xarxa de metro començaran a donar servei la matinada del 30 de desembre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si teniu pensat anar a alguna de les festes de Cap d'Any que se celebren a Barcelona i no sabíeu com arribar-hi sense agafar el cotxe, ja no teniu de què preocupar-vos perquè el metro funcionarà durant 67 hores seguides. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat que tornarà a posar a disposició de tothom el servei de metro de manera ininterrompuda des de les 5 de la matinada del dissabte 30 de desembre fins a la mitjanit del dilluns 1 de gener.

L'ampliació de l'horari de funcionament del metro pretén assegurar un mètode de transport ràpid i segur per a tothom dins de Barcelona i la seva àrea metropolitana en una de les nits on es registren més accidents de tràfic. La mesura forma part del dispositiu de Nadal de TMB i posarà un dispositiu especial a la xarxa.

Així doncs, des de les 9 del vespre de dissabte fins a les 2 de la matinada de diumenge els trens circularan a intervals de 4 minuts i mig a les línies L1 i L3, de 6 minuts i mig a les línies L4 i L5, i de 8 minuts a la línia L2. Entre les 2 i les 5 de la matinada els trens circularan amb una freqüència de pas de 9 minuts i mig a les línies L1, L4 i L5 i d'11 minuts a les línies L2 i L3.

La celebració de Cap d'Any a l'Avinguda de Maria Cristina

Com l'any passat, Barcelona tornarà a donar la benvinguda al nou any amb una celebració a l'Avinguda Maria Cristina, que inclourà focs artificials i un espectacle de 470 drons que il·luminarà el cel de Montjuïc. Per arribar-hi, TMB recomana fer-ho en metro, concretament a l'estació d'Espanya, amb les línies L1 i L3, i també altres com: Hostafrancs, amb l'L1; la de Tarragona, amb l'L3; la de Rocafort, amb l'L1; i la de Poble Sec, amb l'L3.

Altres modificacions del transport

Durant Cap d'Any, TMB també incrementarà el nombre de busos que funcionaran al llarg de tota la nit de festa. La resta de dies fins al 6 de gener, els busos nocturns que ofereix la Generalitat a Barcelona i a 17 municipis de l'àrea efectuaran els seus serveis amb normalitat de 23 h a 5 de la matinada amb una freqüència cada 20 minuts, com fa la resta de dies de l'any.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2023 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Cap d’Any

    Últimes notícies

      Publicitat