Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
avió A380 d'Emirates
Foto: Emirates

L'avió de passatgers més gran del món torna a Barcelona (només durant tres mesos)

L'A380 d'Emirates connectarà Barcelona amb Dubai amb una línia regular

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'aeroport de Barcelona recuperarà l'avió de passatgers més gran del món durant tres mesos. Emirates ha anunciat que el seu A380 tornarà a sortir des de l'aeroport del Prat per connectar la ciutat amb Dubai entre gener i març del 2024. Aquest tipus d'avió va començar a operar a Barcelona l'any 2012, però, per la pandèmia, va deixar d'oferir servei. Ara, a causa de la creixent demanda d'hivern, l'A380 tornarà fins al 30 de març.

Emirates farà un dels seus vols diaris amb aquest avió i substituirà temporalment al Boeing 777-300ER a partir de l'1 de gener. Cada dia, l'Airbus podrà traslladar 517 viatgers en un sol trajecte distribuïts en primera classe, business i turista. La companyia aèria té la flota d'aquest tipus d'avions més gran del món, amb 116 en total, tot i que més d'una desena encara no han tornat a funcionar a causa de la pandèmia.

Spa, suites privades i televisions HD

Entre tots els A380, molts d'ells han estat renovats per dins i ofereixen tota mena de luxes. Una de les novetats dels nous models és que inclouen la classe turista premium, on hi ha grans seients de pell de color crema i disposen de més espai i televisions HD.

avió A380 d'Emirates
Foto: Emirates

Per als viatgers en primera classe, el bitllet inclou el servei de dutxa spa i suite privada, així com d'un paquet de productes d'higiene dissenyat en exclusiva per a Emirates.

NO T'HO PERDIS: Barcelona tindrà un nou vol directe amb els Estats Units la primavera de 2024

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat