Notícies

L'avió de passatgers més gran del món torna a Barcelona (només durant tres mesos)

L'A380 d'Emirates connectarà Barcelona amb Dubai amb una línia regular

Laia Jordà Sánchez
Redactora
avió A380 d'Emirates
Foto: Emirates
Publicitat

L'aeroport de Barcelona recuperarà l'avió de passatgers més gran del món durant tres mesos. Emirates ha anunciat que el seu A380 tornarà a sortir des de l'aeroport del Prat per connectar la ciutat amb Dubai entre gener i març del 2024. Aquest tipus d'avió va començar a operar a Barcelona l'any 2012, però, per la pandèmia, va deixar d'oferir servei. Ara, a causa de la creixent demanda d'hivern, l'A380 tornarà fins al 30 de març.

Emirates farà un dels seus vols diaris amb aquest avió i substituirà temporalment al Boeing 777-300ER a partir de l'1 de gener. Cada dia, l'Airbus podrà traslladar 517 viatgers en un sol trajecte distribuïts en primera classe, business i turista. La companyia aèria té la flota d'aquest tipus d'avions més gran del món, amb 116 en total, tot i que més d'una desena encara no han tornat a funcionar a causa de la pandèmia.

Spa, suites privades i televisions HD

Entre tots els A380, molts d'ells han estat renovats per dins i ofereixen tota mena de luxes. Una de les novetats dels nous models és que inclouen la classe turista premium, on hi ha grans seients de pell de color crema i disposen de més espai i televisions HD.

avió A380 d'Emirates
Foto: Emirates

Per als viatgers en primera classe, el bitllet inclou el servei de dutxa spa i suite privada, així com d'un paquet de productes d'higiene dissenyat en exclusiva per a Emirates.

NO T'HO PERDIS: Barcelona tindrà un nou vol directe amb els Estats Units la primavera de 2024

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat