Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
United Airlines avió
Foto: United Airlines / ACN

Barcelona tindrà un nou vol directe amb els Estats Units la primavera de 2024

Aquest nou vol se suma a les connexions des de Barcelona a Miami i Dallas

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Barcelona tindrà una altra connexió amb els Estats Units a partir del maig de 2024. La companyia United Airlines oferirà vols des de Barcelona a San Francisco cada dia i sense escales entre maig i octubre de l'any vinent. Amb aquesta nova ruta, l'empresa busca competir amb Level per ser l'única companyia establerta als Estats Units que connectarà Barcelona amb la costa oest nord-americana.

El nou servei estacional de United Airlines operarà amb avions Boeing 777-200ER, amb capacitat per a 276 viatgers. A més, la companyia ha anunciat que el 2024 també augmentarà els vols des d'Espanya un 30%.

Altres vols directes des de Barcelona als Estats Units

La connexió directa amb San Francisco se suma a altres ja existents com la ruta diària sense escales durant tot l'any des de l'aeroport del Prat fins a Nova York i el servei estacional des de Barcelona a Chicago, que es va estrenar el maig de 2023.

A més, el 2024 s'afegiran dos vols directes més a la llista; la connexió Barcelona-Miami, a partir del 31 de març; i el servei Barcelona-Dallas, a partir del 5 de juliol. 

NO T'HO PERDIS: Les ciutats d'Europa més barates per fer una escapada d'hivern

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat