Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lefties Digital Store Madrid
Foto: Lefties Lefties Digital Store Madrid

Lefties obre una macro-botiga de 2000 m2 al Portal de l'Àngel

La nova botiga d'Inditex ofereix provadors intel·ligents, una experiència de compra digitalitzada i personalització de roba

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Obertura d'impacte al cor comercial de Barcelona: el tres de març Lefties obre una nova macro-botiga de més de 1.900 metres quadrats al Portal de l'Àngel. Serà al número 22, en un edifici modernista de Domènech i Montaner, on hi havia l'antic edifici de Gas Natural. I no només oferiran tota la roba de temporada de la marca, sinó que han volgut reinventar l'experiència d'anar a comprar i han dissenyat una tenda singular i digital. 

Què ofereix la nova obertura?

Una opció d'allò més interessant: la personalització de roba. Podreu agafar qualsevol samarreta, pantaló, dessuadora o peça de la tenda i afegir-hi estampats, adhesius o fins i tot el vostre nom.  

I també fa pas més enllà en la digitalització de la compra: han inclòs provadors intel·ligents per agilitzar les llargues cues i oferir un servei més ràpid a l'hora de provar-se roba. També han implementat el sistema de pagament Easy Pay, per eliminar les esperes a les caixes registradores. A més també han instal·lat taquilles de recollida de paquets en botiga per alliberar de gent caixes i facilitar l'experiència. 

I per fer un descans de tanta roba? Doncs a la cafeteria, perquè la nova botiga també compta amb una zona de restauració per prendre un cafè, un snack i parar una estona mentre gaudiu de la nova tenda i les seves novetats. 

NO T'HO PERDIS: Bershka obre un espai únic per a personalitzar la roba al Portal de l'Àngel

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat