Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

LEGO llança un joc de 'Stranger things'

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Igual que en el seu dia es va llançar el joc de LEGO de 'Joc de trons', la marca s'alia –per fi!– amb Netflix i d'aquesta col·laboració ha sortit el set de 'Stranger things'. Els fans de la sèrie podran construir i explorar la casa dels Byers i el món sobrenatural del revés. Aquest primer 'set' inclou també la recreació de vuit personatges de 'Stranger things', inclosos el xèrif Hopper, Joyce Byers, Eleven, Mike, Lucas i Dustin mentre intenten salvar en Will d'una versió del Demogorgon en mini figura.

Juego LEGO de Stranger Things
Juego LEGO de Stranger Things

El joc inclou 2.287 peces i un munt d'accessoris per a cada personatge, com la tassa de cafè d'en Hopper, gofres, llanternes, bicicletes i walkie talkies. Podreu muntar la casa de Winona Ryder amb tot luxe de detalls: inclou la paret del menjador amb l'alfabet –que també s'il·lumina–, i el dormitori de Will, amb els pòsters que la decoren. També incorpora la patrulla del xèrif Hooper, amb el cotxe inclòs. La versió del món del revés és un reflex del món real però molt més fosc i tenebrós, igual que es veu en la sèrie.

Personajes LEGO Stranger Things
Personajes LEGO Stranger Things

És un joc amb el qual us ho passareu d'allò més bé construint el món creat per Netflix: una bona manera de matar el temps mentre esperem que arribi la tercera temporada.

NO T'HO PERDIS: Així serà la nova temporada de 'Stranger Things'.

Últimes notícies

    Publicitat