Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'emotiu vídeo dels Jocs Olímpics de Tòquio que has de veure

El vídeo, protagonitzat per la nedadora japonesa Rikako Ikee, és un homenatge als esportistes i a les persones que lluiten contra la pandèmia

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

El 24 de juliol de 2020 l'Estadi Olímpic de Tòquio hauria d'estar ple fins dalt per celebrar l'esdeveniment esportiu més important del món, els Jocs Olímpics. Això és el que tots desitjaríem però la realitat és una altra, el destí ens tenia preparada una pandèmia que paralitzaria tot el món, les olimpíades també.

En comptes del gran acte, que se seguiria des de cada racó del planeta, s'ha organitzat un acte senzill, sense públic i només per als mitjans. També s'ha llançat un emotiu vídeo, en homenatge als esportistes i a les persones que lluiten per a vèncer al virus, ple d'esperança. La nedadora japonesa Rikako Ikee, a qui li van diagnosticar leucèmia a principis de 2019, és el personatge principal. En el vídeo, ella parla sobre les similituds entre el seu retorn a l'esport i la pandèmia i anima als atletes a recuperar-se de la decepció de l'ajornament dels Jocs Olímpics. Un títol: '2020+1' que és una declaració d'intencions i d'esperança.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'agost

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat