Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Leroy Merlin obre botiga al centre de Barcelona

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

S'ha acabat agafar el cotxe per anar a comprar una estanteria, una barbacoa o el que sigui que us faci el pes del catàleg de Leroy Merlin. La casa francesa de bricolatge, construcció i decoració obre local al número 12 del carrer Fontanella, a pocs metres de la plaça de Catalunya. No ens faran esperar gaire: obren portes el 30 de novembre.

El nou local té una superfície de 2.450 metres quadrats distribuïts en cinc plantes, obrirà de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h i s'inaugura sota el concepte 'urban', enfocat en l'experiència de client (hi haurà espai de 'briconsejos'?) i amb zones d'exposició i inspiració al voltant de la llar.

A banda d'això, la botiga incorpora una gran zona de serveis i assessorament especialitzat al client i desenvolupament de projectes.

La marca ha comunicat també que el nou local del carrer Fontanella "mantindrà els elements arquitectònics i propis de la història de l'edifici". El número 12 del carrer Fontanella –urbanitzat a finals del segle XIX– va acollir la Escuela Militar Ejercito (1913), els Almacenes Fontanella (1929), la casa de teixits Herederas, J. O. Estruch (1953), la Escuela de Choferes (1958) i Seguros Santa Lucia (1990). 

NO T'HO PERDIS: Les botigues imprescindibles de mobles i decoració

Últimes notícies

    Publicitat