Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les 5 millors sèries per veure en català al nou SX3

La nova programació per a la canalla i els preadolescents acumula més d'1,2 milions de reproduccions en la primera setmana

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz
Publicitat

L'antic Super3 s'ha transformat en un projecte transmèdia i multipantalla: l'SX3. L'objectiu d'aquest nou espai (que no canal) és adaptar-se a la nova realitat dels joves i petits i l'ús que fan dels dispositius. El nou nom, SX3, sorgeix de la suma dels dos pilars fonamentals del projecte: S3, basat principalment en els continguts d'aprenentatge i diversió pels més petits de l'antic Super3; i X3, pensat per l'audiència preadolescent, ple d'entreteniment i programes informatius. En la seva primera setmana ha acumulat més d'1,2 milions de reproduccions de vídeo, si encara no formes part d'aquesta audiència, et fem un recull de les cinc millors sèries per veure al nou SX3 perquè t'hi enganxis. Ves instal·lant-te l'aplicació, no te'n penediràs. 

1. 'Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba' (X3)

Quan es va estrenar al Japó l'any 2019, aquesta adaptació del manga de Koyoharu Gotōge va ser tot un èxit. Ara que ja la tens a SX3, no tens excusa per deixar que passi un dia més sense veure la millor sèrie de caçadimonis que ha existit mai. Acompanya el jove Tanjiro Kamado en l'aventura per salvar la seva germana Nezuko (que s'ha convertit en dimoni) als capítols de 20 minuts de la primera temporada. A què esperes? 

Guardians de la nit: Kimetsu  no Yaiba
Kimetsu no Yaiba - CCMA

2. 'Haikyu!!' (X3)

Si no vols apuntar-te a fer vòlei, no miris 'Haikyu!!'. Aquesta sèrie et farà tenir ganes de convèncer als teus amics d'anar a la platja o a la pista més propera i jugar a vòlei durant tot el dia. Farà que t'enamoris de l'esport i dels personatges protagonistes, jugadors de l'equip de voleibol Karasuno entre els quals es troben en Shoyo Hinata i el Tobio Kageyama. Ves buscant gent i comprant la pilota perquè després de veure el primer capítol no podràs resistir-t'hi.  

Haikyu anime volei
Haikyu - CCMA

3. 'El grill Apol·lo i les bestioles' (S3)

Aquesta sèrie de l'espai S3 amb capítols de 10 minuts tracta del grill Apol·lo, nou al jardí on coneixerà la colla de bestioles que l'acompanyaran durant els dies. Entre ells, el poll Rostoll, la reina Margarida i l'abella Mireia. Un grup sempre a punt per ajudar a tothom i mantenir el bon rotllo. T'hi esperen!

4. 'Els mosquerrates' (S3)

Un hàmster, dos ratolins i una rateta. Quatre superamics que, si no s'haguessin conegut haurien seguit amb les seves tranquil·les vides normals. Ara que són un equip, són autèntics herois, un gran equip! No et perdis com combaten el crim del barri on viuen i es converteixen en llegenda. 

Mosquerrates
Mosquerrates - CCMA

5. 'Inazuma Eleven' (X3)

Ja fa gairebé 15 anys de l'estrena d'aquest clàssic anime de Level-5. L'Institut Raimon i el seu equip de futbol, liderat pel seu porter i capità, Mark Evans, no té una plantilla de qualitat fins que aconsegueixen que el noi nou a l'institut entri a l'equip per ser el nou davanter estrella. Si ja t'has apuntat a vòlei amb Haikyu, ves buscant un altre equip per jugar a futbol perquè després d'emocionar-te amb l'equip del Raimon, no podràs resistir-t'hi. 

Inazuma Eleven
Inazuma Eleven

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors pel·lícules del 20è aniversari de l'In-Edit

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat