Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mascarillas FFP2 más baratas
FOTO: Shutterstock

Les 6 mascaretes FFP2 més barates dels supermercats

Carrefour, Aldi, Hipercor o Alcampo són alguns dels establiments amb les tapaboques més econòmiques i amb certificat FFP2

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Les mascaretes s'han convertit en un dels accessoris, i no pas per voluntat pròpia, imprescindibles per sortir de casa. Entre les moltes varietats que existeixen, des de les quirúrgiques fins a les casolanes, són les FFP2 les que estan vivint una època gloriosa a arran de fer-se obligatòries en alguns països d'Europa i l'aparició de la variant britànica. De fet les xifres parlen per si soles, en les últimes setmanes la compra d'aquest tipus de mascaretes s'ha multiplicat per dos al nostre país. El risc de contagi, la seva protecció tant per dins i com fora, una retenció del 92% de les partícules i que duren 48 hores, les fan ara mateix les tapaboques més buscades del mercat. Les reconeixereu per la seva etiqueta de CE i la referència a la norma UNE EN-149 que assegura la qualitat de la mascareta.

La seva creixent demanda ha fet que els supermercats s'hagin sumat als establiments que en venen, més enllà de les farmàcies. Per poder fer-ne una bona tria, t'hem fet una selecció d'aquells supermercats que les ofereixen amb els preus més competitius del mercat.

Shutterstock - Mattia Paoli-
Shutterstock - Mattia Paoli-White mask FP2 without filter

Els supermercats amb les FPP2 més barates: 

1. Carrefour (les més econòmiques)

Aquest supermercat francès ven les FPP2 en 20 unitats a 17,61 euros -0,88 euros la unitat-, o 10 unitats a 12,99 euros -1,21 euros la unitat-. També tens l'opció de comprar-la en negre (està de moda) 5 per 6,45 euros -1,29 euros la unitat-. 1. Carrefour (les més econòmiques) 

2. Alcampo 

Aquí les ofereixen per 5 unitats a 6,45 euros -1,29 euros la unitat- o 10 unitats a 19,99 euros -2 euros la unitat-. 

3. Parafarmàcia del Corte Inglés

En aquest establiment trobaràs les FPP2 en paquets de 10 unitats o individualment. El paquet té un preu de 14,45 euros i la individual 1,49 euros

4. Hipercor

En aquest cas les trobem per 10 unitats a 17,99 euros -1,79 euros la unitat-, o en el cas de les negres 5 a 8,95 euros -1,79 euros la unitat-. 

5. Aldi 

A un preu molt semblant a les de l'Alcampo, a l'Aldi les trobem per 3 unitats a 5,99 euros -2 euros la unitat- i a 10 unitats per 19,99 euros -2 euros la unitat-. 

6. Caprabo

Caprabo va ser dels primers supermercats en oferir una alternativa a l'opció més bàsica de mascaretes i des del juliol que ofereix una mascareta de pocs usos, que es pot rentar i que neutralitza la Covid-19. La seva sortida al mercat va ser tot un fenomen i ara suma, en l'oferta de mascaretes, la FFP2 per 1,79 euros.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat