Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les 7 novetats de WhatsApp per a aquest 2021 que has de saber

Afegirà noves funcions com l'autodestrucció d'arxius, el 'mode vacances' i la possibilitat de fer pagaments i transferències

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Tots sabem ja que WhatsApp ha canviat la nostra forma de comunicar-nos, i segur que el 2020 ha estat l'any en què més enganxats hem estat. Aquest 2021 no sabem què ens oferirà, però el que sí que podem confirmar és que l'aplicació gratuïta de missatgeria instantània incorporarà set noves funcions. Encara no sabem les dates exactes, però WhatsApp ja ha avançat alguns dels principals canvis que activarà aquest any.

1. Autodestrucció d'arxius

La primera novetat és que WhatsApp permetrà l'autodestrucció d'arxius multimèdia com fotografies, vídeos, GIF, inclosos els missatges de text, que desapareixeran quan es venci el termini fixat per l'usuari.

2. Mode vacances

Ja coneixem el mode avió quan volem desconnectar el telèfon i no saber res de ningú. Ara l'aplicació introduirà el 'mode vacances', una opció que et permetrà arxivar temporalment els xats que et vinguin de gust, silenciats i sense rebre cap classe de notificació.

Whatsapp
Foto: Sutterstock

3. Pagaments i transferències

'WhatsApp Pay' permetrà efectuar pagaments i transferències entre els contactes de la teva agenda. És una funció molt semblant a la de Bizum, en la qual podràs vincular el mètode de pagament verificant el teu número de telèfon i el rebut apareixerà en el mateix xat de la persona a la qual l'hi fas.

WhatsApp Pay
Foto: WhatsApp

4. Anuncis interns

L'aplicació actualitzarà nous termes d'ús per a anar afegint noves característiques, totes elles no es podran activar fins que l'usuari les accepti en cada actualització. D'aquesta forma les novetats aniran apareixent a la part superior dels xats a través d'un 'banner' per poder informar a l'usuari.

5. Vídeos sense so

En la nova versió, podrem compartir un vídeo sense so, reduint les dades i el pes del vídeo. Com ja existeix a Instagram, apareixerà un botó amb una emoticona d'un megàfon, en el qual podrem activar i desactivar el so quan vulguem.

6. Inici de sessió simultani

Si ho necessitem, podrem iniciar sessió de WhatsApp en diversos dispositius alhora. Ara podem utilitzar un dispositiu i una versió d'escriptori gràcies a WhastApp Web, però a partir d'aquest 2021 és possible que puguem connectar-nos en quatre dispositius diferents.

7. Trucades de vídeo a través de l'ordinador

La trucada de vídeo ha estat l'element clau aquest 2020 a causa del confinament, i ara WhatsApp ens donarà l'oportunitat de poder fer-ho a través WhatsApp Web, on podrem rebre i fer trucades des de l'ordinador.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de gener a Netflix, HBO, Amazon Prime...

Últimes notícies

    Publicitat