Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Manifestació 11 setembre 2014
©Shutterstock

Les afectacions a transports i trànsit de Barcelona per la Diada de l'11 de setembre

S'anul·laran parades i algunes línies de bus i metro tindran afectacions importants a tenir presents

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Nombroses activitats (incloses les jornades de portes obertes) s'esperen a Barcelona amb motiu de la Diada de l'11 de setembre. Ferrocarrils FGC reforçarà el seu servei amb 352 trens, tot i això, hem de tenir presents nombroses afectacions al trànsit i al transport públic, inclosos bus i metro.

Per poder circular millor a la ciutat, TMB ha preparat un mapa on s'indiquen les principals afectacions i talls a partir de les concentracions. Com es pot veure, la Gran Via serà un dels trams més calents.

En tot cas, cal prendre nota de les afectacions al transport que implicaran tant el servei d'autobusos com al metro. Les principals línies modificades seran les següents:

Afectacions al servei de bus a la tarda

Afectacions al servei de metro

Algunes estacions de metro es poden veure afectades per l'afluència de passatge.

Les estacions que es preveuen que tinguin més afectació són: Espanya (L1/L3), Urquinaona (L1/L4), Arc de Triomf (L1), Hostafrancs (L1), Rocafort (L1), Urgell (L1), Tarragona (L3), Sants Estació (L3/L5) i Ciutat de la Justícia (L10S).

 

NO T'HO PERDIS: concerts de la Diada de 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

 

 

 

 

Últimes notícies

    Publicitat