Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llibres
Foto: Shutterstock

Les biblioteques de Gràcia regalen llibres a canvi d'aliments (durant dues setmanes)

La iniciativa 'Llibres que alimenten' col·labora amb el Rebost Solidari de Gràcia

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les biblioteques de Gràcia s'uneixen per col·laborar amb el Rebost Solidari de Gràcia. La biblioteca Jaume Fuster, la biblioteca Vallcarca-Penitents i la biblioteca Vila de Gràcia han iniciat una campanya de recollida d'aliments per a les famílies més vulnerables del districte sota el nom 'Llibres que alimenten'. A més, per fomentar la iniciativa, del 23 d'octubre al 5 de novembre tothom que s'apropi a fer un donatiu rebrà un llibre a canvi.

Des de Rebost Solidari, demanen que els productes que doneu siguin preferiblement llet, arròs, llegums i productes de neteja, que es distribuiran entre quasi 4.000 persones, unes 1.500 famílies. Aquest és el primer cop que les tres biblioteques s'uneixen en un projecte solidari d'aquest caire enfocat a ajudar la gent del mateix districte.

A més, 'Llibres que alimenten' no només vol assegurar-se que els veïns i veïnes tinguin les necessitats més bàsiques cobertes, sinó que els llibres que s'intercanviïn seran exemplars descatalogats i que podran gaudir d'una nova vida, cosa que fomenta la reutilització dels llibres i el consum responsable.

NO T'HO PERDIS: La millor biblioteca pública del món està a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat