Notícies

Les biblioteques de Gràcia regalen llibres a canvi d'aliments (durant dues setmanes)

La iniciativa 'Llibres que alimenten' col·labora amb el Rebost Solidari de Gràcia

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Llibres
Foto: Shutterstock
Publicitat

Les biblioteques de Gràcia s'uneixen per col·laborar amb el Rebost Solidari de Gràcia. La biblioteca Jaume Fuster, la biblioteca Vallcarca-Penitents i la biblioteca Vila de Gràcia han iniciat una campanya de recollida d'aliments per a les famílies més vulnerables del districte sota el nom 'Llibres que alimenten'. A més, per fomentar la iniciativa, del 23 d'octubre al 5 de novembre tothom que s'apropi a fer un donatiu rebrà un llibre a canvi.

Des de Rebost Solidari, demanen que els productes que doneu siguin preferiblement llet, arròs, llegums i productes de neteja, que es distribuiran entre quasi 4.000 persones, unes 1.500 famílies. Aquest és el primer cop que les tres biblioteques s'uneixen en un projecte solidari d'aquest caire enfocat a ajudar la gent del mateix districte.

A més, 'Llibres que alimenten' no només vol assegurar-se que els veïns i veïnes tinguin les necessitats més bàsiques cobertes, sinó que els llibres que s'intercanviïn seran exemplars descatalogats i que podran gaudir d'una nova vida, cosa que fomenta la reutilització dels llibres i el consum responsable.

NO T'HO PERDIS: La millor biblioteca pública del món està a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat