Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les botigues Uniqlo de Barcelona reobriran el dijous 28 de maig

Incorporaran marcadors de distanciament social i reduiran els horaris d'obertura al públic

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Uniqlo ha anunciat que el dijous 28 reobrirà portes a les botigues de Barcelona i Madrid seguint les normes de seguretat i després de més de dos mesos d'aturada per la situació sanitària. La marca, propietat del conglomerat japonès Fast Retailing, està posant a punt els establiments del passeig de Gràcia, Glòries i Diagonal; i incorporarà mesures com els marcadors de distanciament social. També han anunciat que es reduiran els horaris d'obertura (de 10 a 20 h, de dilluns a dissabte) per seguretat de clients i treballadors. 

En la desescalada, primer van obrir portes les botigues de menys de 400 metres, el petit comerç, i a poc a poc s'han anat sumant les grans cadenes de 'retail', que han tornat a l'activitat delimitant l'espai i l'aforament dels establiments, també l'estoc disponible i amb mesures higièniques per desinfectar la roba i altres productes.     

NO T'HO PERDIS: és moment de fer-se un regal a les petites botigues de la ciutat

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat