Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les discoteques de Barcelona podran obrir com a bars

Els locals d’oci nocturn podran obrir en l’horari de la restauració si així ho sol·liciten a l’Ajuntament

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els locals d’oci nocturn podran obrir com a bars mentre duri el tancament d’aquest sector. Així ho ha autoritzat l’alcaldessa Ada Colau, a través d’un ban municipal que permet el canvi d’activitat. La mesura serà temporal i la podran sol·licitar els propietaris d’establiments d’oci nocturn a través d’un tràmit gratuït, mitjançant una instància a l'Ajuntament de Barcelona. 

Els bars i discoteques hauran d’indicar de manera gràfica la ubicació de les taules i les cadires del local i es podran acollir a la mesura com a màxim durant un any, o bé fins que s’autoritzi l’obertura dels locals d’oci nocturn. A més, els establiments hauran de complir les resolucions del Procicat que estiguin vigents en cada moment, com ara els horaris o l’aforament permès.

Ja fa més d’un any que des de la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn demanen poder obrir en els horaris de la restauració, com ja es feia en altres ciutats de Catalunya com Sitges, Lleida, Castelldefels, Mataró o Terrassa.

Fernando Martínez, secretari general de Fecalon, valora “molt positivament aquest gest amb l’oci nocturn barceloní”, ja que el considera “un reconeixement de la funció social que desenvolupa aquest sector”. Tot i que per les discoteques aquest canvi pot ser més complicat, és una solució factible pels 170 bars musicals que hi ha a la ciutat de Barcelona. 

NO T'HO PERDIS: Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat