Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nena mirant la televisió
Foto: shutterstockNena mirant la televisió

Les dues noves funcions de Netflix pel públic infantil i familiar

Els pares i mares podran entendre millor les preferències dels seus fills i descobrir nous interessos

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Tots tenim desenes de dibuixos pintats de quan teniem 5 anys del mateix personatge de les nostres pel·lícules preferides. Mentre apreniem les diferències entre passar-nos de la ratlla i l’art abstracte, creixíem entre sèries i pel·lícules, imitant diàlegs de personatges i millorant-ne els dibuixos. Ara que tenim les sèries a la carta i les families es mouen entre les tendències i la pròpia voluntat, Netflix ha creat dues noves funcions perquè els més petits i les seves famílies puguin interactuar més amb les seves sèries preferides i trobin nous continguts. Entre altres coses, cada dues setmanes els pares o mares rebran un correu amb dibuixos perquè es puguin imprimir i pintar, i també activitats inspirades en els millors personatges.

I això no és tot: en aquest correu també rebran una llista dels temes principals que tracten les sèries que més es veuen els seus fills (ciència, amistat, etc.). També, consells per utilitzar les funcions de Netflix i recomanacions de les sèries i pel·lícules.

D’altra banda, implementaran la llista de Les 10 d’Infantil més populars al teu país. Tot plegat, sumat a les eines de control parental que van actualitzant: els pares poden veure el que miren els seus fills, desactivar la reproducció automàtica dels següents episodis, eliminar sèries o pel·lícules individuals per títol, filtrar per edat i protegir els perfils individuals.

Netflix ha anunciat aquestes novetats amb un propòsit: “que sigui més fàcil que mai connectar als més petits amb la família, els amics i les històries”.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure ara mateix

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat