Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa Major de Gràcia 2020. Fraternitat de Dalt
Foto: Marc AndreuFesta Major de Gràcia 2020. Fraternitat de Dalt

Les Festes de Gràcia ja tenen el cartell guanyador de l'edició 2021

La proposta del dissenyador Xavier Malet il·lustrarà els actes del 15 al 21 d'agost

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Les festes de Gràcia, un dels grans esdeveniments populars i festius de la nostra ciutat, ha presentat el cartell per a l'edició d'enguany amb les dates previstes, la setmana del 15 al 21 d'agost.

D’entre 72 obres presentades en un concurs que arriba ja a l’edició número 28, el guanyador d'aquest any ha estat el dissenyador Xavier Malet amb una proposta de collage acolorit. Per als organitzadors, l'obra "representa els diferents elements de la festa major i de la cultura popular de Gràcia: el guarnit, la cultura popular i la versió diürna i nocturna de la festa". 

En un acte davant de la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia s’ha destacat la il·lusió per recuperar l'ambient i l'alegria habituals de les festes. És cert que ve una quarta onada, però hem de ser optimistes, estem més preparats. Comença el compte enrere i comencem a ser especialistes en estius complicats. Ens tocarà ajudar-vos a fer-ho fàcil”, ha afirmat el regidor de Gràcia, Eloi Badia.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat