Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les Fonts de Montjuïc acolliran l'homenatge a les víctimes de la crisi sanitària

L'acte simbòlic se celebrarà el dijous 9 de juliol i serà tancat al públic

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

L'estat d'alarma encara és recent i des del Segrià ens segueixen arribant notícies de brots i confinament. La pandèmia s'ha controlat però encara no s'ha superat. Mentre vivim pendents de quina serà l'evolució dels contagis, la majoria de capitals del territori espanyol anuncien homenatges a les víctimes de la crisi. El govern català el celebrarà aquest dijous 9 de juliol a les 22h a les Fonts de Montjuïc. Comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president del Parlament, Roger Torrent. 

Fonts de Montjuïc de nit
Fonts de Montjuïc de nitFOTO: Antonio Lajusticia

Actuacions musicals però a porta tancada

"De la foscor a la llum", fent referència a la situació que s'ha viscut arreu del món durant 3 mesos, és el nom que rep l'acte. Ple de simbolisme i música, el govern ha explicat en el comunicat que es vol "enviar un missatge d'esperança" a través d'una acció que comptarà amb lectura de textos, projeccions i jocs de llums a tota l'avinguda Maria Cristina i s'acompanyarà d'actuacions d'artistes com Lax'n'Busto, Doctor Prats, Elena Gadel, Clara Peya, Ferran Savall o Miki Núñez. TV3 emetrà en directe l'acte institucional que es podrà seguir únicament per televisió.

Les víctimes i els seus familiars seran el principal motiu de l'homenatge però també es reconeixerà la complexa i admirable tasca de tot el personal sanitari a través de vídeos testimonials. L'acte estarà tancat totalment al públic per evitar aglomeracions i per respectar les mesures de seguretat establertes pel Procicat. Aquest serà el primer dels grans homenatges dedicat a les víctimes, l'Ajuntament per la seva banda n'està preparant un altre encara sense data.

NO T'HO PERDIS: Així serà el Festival de Nadal que prepara l'Ajuntament a la plaça Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat