Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les fotos més espectaculars de l'històric tall del carrer Aragó

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Aquest cap de setmana s'ha viscut una jornada històrica i sense precedents en els carrers de la ciutat. La iniciativa de l'Ajuntament, 'Obrim els carrers', ha transformat en zona de vianants eixos principals de la ciutat. Dissabte va ser el torn de Gran de Gràcia, Via Laietana i Creu Coberta-Sants, diumenge, el de carrer Aragó.

Carrers com Via Laietana o Gran de Gràcia ja es tallen cada primer cap de setmana de mes però la notícia d'aquest any ha sigut sumar-hi centenars de kilòmetres més amb eixos principals com Aragó i Creu Coberta. Es calcula que entre un dia i l'altre han deixat de circular 100.000 vehicles. La ciutat, per tant, respira una mica millor, tot i el caos que s'ha creat en carrers paral·lels o propers a les vies tallades. L'Ajuntament ja va anunciar que aquest experiment es repetirà cada primer cap de setmana de mes.

Mapa d'activitats del carrer Aragó tallat

FOTO: Ajuntament de Barcelona

La iniciativa 'Obrim els carrers' també s'ha acompanyat de propostes lúdiques per trepitjar i gaudir d'un asfalt acostumat als neumàtics. El carrer Aragó, des de carrer Tarragona fins a l'avinguda Meridiana, es va estrenar de 7 del matí a 5 de la tarda com artèria totalment per als vianants. Ho va fer amb zones de pícnic, pistes de bàdminton, actuacions de piano o miradors per veure des de les altures com queda el carrer només transitat per persones. 10 hores d'espai per als vianants i totalment lliure de fums contaminants que van deixar imatges inèdites com les que us hem recollit.

NO T'HO PERDIS: Així ens afectarà la declaració d'emergència climàtica a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat