Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les imatges del riu Besòs desbordat per la pluja
rui Besòs desbordat
FOTO: @juanvizcainoa

Les imatges del riu Besòs desbordat per la pluja

Advertising

La natura, una vegada més, ens demostra en els últims dies que és imparable i que el temps assolellat s'ha donat una treva. Des de dissabte, ha plogut pràcticament tot el dia i les pluges torrencials de diumenge han provocat els primers desbordaments en rius com el Besòs i el Llobregat.

Aquests últims dies el cabal del riu Besòs arriba a 150 m3/s, quan habitualment és de 5 m3/s. Tot i que no hi ha perill d'inundacions greus, el Parc Fluvial del Besòs ha activat el Pla d'Autoprotecció PAU en fase d'inundació, que prevé que les zones més properes a la riba del riu es podrien anegar.

D'altra banda, les pluges van afectar també al riu Llobregat, que ha registrat aquest dilluns un cabal de 50 m3/s, superant per molt els seus habituals 9 m3/s. Davant el perill d'inundació, Protecció Civil va activar diumenge el pla INUNCAT en prealerta, que va rebre 171 trucades d'emergència per les precipitacions.

També s'ha inclós a la llista de risc La Bisbal, per la crescuda del riu Daró 45 m3/s

 

NO T'HO PERDIS: Una pluja d'estels il·luminarà el cel fins al 25 d'abril

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Share the story
Últimes notícies
    Advertising