Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Llamps a Barcelona
Foto: Alfons Puertas / Observatori Fabra / RACAB

Les imatges més espectaculars de la tempesta elèctrica a Barcelona

Malgrat que la pluja ha estat escassa la darrera nit, algunes imatges dels llamps caiguts ens deixen estampes impressionants

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

A diferència dels aiguats del cap de setmana passat i malgrat l'alerta per risc de pluges que va activar ahir la Generalitat, l'aigua no va fer gaire acte de presència ahir a Barcelona, o ho va fer de forma tímida. El que sí que hem tingut la darrera nit a la ciutat és una bona quantitat de llamps, i alguns d'ells ens deixen estampes ben espectaculars.

Les imatges més impressionants les ha captat el fotògraf Alfons Puertas des de l'Observatori Fabra, on casualment no ha plogut res. Puertas s'ha passat una nit en blanc, però ha aconseguit unes imatges per al record.

View this post on Instagram

A post shared by Alfons Puertas (@alfons_pc)

Tormenta elèctrica a Barcelona
Foto: Alfons Puertas

No ha estat l'únic fotògraf que ha captat imatges espectaculars, alguns altres aficionats han bolcat a xarxes altres moments de la descàrrega elèctrica, tant a Barcelona com a punts propers.

Estampes des del Besòs.

Des de prop de Barcelona també s'ha pogut veure l'aparell elèctric.

Amb la Sagrada Família de fons.

NO T'HO PERDIS: imatges espectaculars de la neu a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat