Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Neu a Collserola
ACNNeu a Collserola

Les imatges que ens ha deixat la neu a Barcelona

Han caigut flocs de neu en zones poc habituals, com la part alta de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La mínima possibilitat de neu genera expectació i converses nervioses a Barcelona. Ahir només es parlava de la possibilitat de nevades lleus i, aquest matí, les zones altes de la ciutat han pogut veure alguns flocs de neu.  

Al migdia, la neu ha tornat a fer una aparició, aquesta vegada més ostentosa, al Tibidabo.
Fins i tot el mateix parc d'atraccions se n'ha fet ressò! 

Sí, són nevades tímides i anecdòtiques, però els barcelonins en tenim prou amb una anècdota, oi? No és d’estranyar, doncs, que les xarxes s’hagin omplert de testimonis que, com homes i dones del temps amateurs, retransmetien els flocs de neu que queien a algunes zones de Collserola, Nou Barris, Sant Andreu o Vallvidrera. Nosaltres els hem recollit perquè pugueu contemplar aquesta fugaç nevada des de la comoditat de casa vostra. 

Aquestes petites nevades també han caigut a diversos llocs del Vallès Occidental i Oriental i alguns punts del Maresme. De moment, Protecció Civil manté activada la fase de prealerta del pla d'emergències Neucat per la possibilitat que hi hagi nevades a partir de 200 metres a diferents punts del país. 

Neu al TIbidabo
ACNNeu al TIbidabo

NO T'HO PERDIS: Coses divertides per fer quan neva a Barcelona

Llegeix el número de gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat
Últimes notícies

    Publicitat