Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Neu a Barcelona
Blanca Blay / ACNNeu a Barcelona

Les imatges que ens ha deixat la neu a Barcelona

Han caigut flocs de neu en zones poc habituals, com la part alta de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La mínima possibilitat de neu genera expectació i converses nervioses a Barcelona. Ahir només es parlava de la possibilitat de nevades lleus i, aquest matí, les zones altes de la ciutat han pogut veure alguns flocs de neu. Finalment, aquesta matinada la neu ha sorprès el Tibidabo, a la Serra de Collserola i la part alta de Barcelona, on els més matiners també han pogut veure caure alguns flocs.

Fins i tot el mateix parc d'atraccions se n'ha fet ressò! 

Sí, són nevades tímides i anecdòtiques, però els barcelonins en tenim prou amb una anècdota, oi? No és d’estranyar, doncs, que les xarxes s’hagin omplert de testimonis que, com homes i dones del temps amateurs, retransmetien els flocs de neu que queien a algunes zones com Collserola o Vallvidrera. Nosaltres els hem recollit perquè pugueu contemplar aquesta fugaç nevada des de la comoditat de casa vostra. 

Aquestes petites nevades també han caigut a diversos llocs del Vallès Occidental, com Terrassa i Sabadell, i en algunes poblacions del Baix Llobregat com Viladecans i Begues. La neu també ha arribat al mar, deixant alguns flocs a Castelldefels i Gavà. Aquest matí també han caigut alguns flocs a la ciutat de Tarragona, tot i que no ha agafat.

NO T'HO PERDIS: Coses divertides per fer quan neva a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat




Últimes notícies

    Publicitat