Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les imatges més impactants del 'guèiser urbà' que ha aparegut a la Diagonal

Es tracta d'una fuita d'aigua de 6 metres d'alt que ha començat a brollar després de rebenatar-se una canonada del subbsol

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Al matí no hi ha res millor que una bona dutxa per activar-se i començar el dia amb energia. Hi ha algú que s'ha pres massa al peu de la lletra aquest consell popular, i poc contrastat, creant una fuita d'aigua de sis metres d'alt capaç de dutxar a una vintena de persones i cotxes a la vegada. Bromes a part, aquest matí la ciutat de Barcelona s'ha llevat amb una imatge que ha corregut ràpidament per les xarxes. I és que les obres d'un col·lector entre l'avinguda Diagonal i el passeig de Sant Joan han provocat una espectacular fuita d'aigua que ben bé semblava un guèiser en erupció. L'aigua, que sortia amb una pressió difícil de frenar, s'enfilava molts metres damunt del nivell de l'asfalt i era visible des de les dues vies, ja que just ha rebentat en la confluència dels dos carrers. 

Finalment els tècnics han pogut controlar l'espectacular fuita d'aigua que ha provocat una gran piscina d'aigua bruta al seu voltant. L'accident, tot i que no ha afectat al trànsit rodat sí que ha ocasionat alguna incidència tècnica a la línia 5 del metro. En definitiva, si encara penses que has tingut un mal dia, pensa en l'obrer que avui l'ha començat tallant el cable equivocat o pitjant el botó que no era. Et deixem un recull de les millors imatges del "guèiser urbà" a les xarxes.

NO T'HO PERDIS: Un dron capta les imatges més espectaculars del volcà islandès en erupció

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

 

Últimes notícies

    Publicitat