Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Línies afectades a Rodalies per obres a Sants
FOTO: ShutterstockLínies afectades a Rodalies per obres a Sants

Les línies afectades de Rodalies per les obres d'Adif a Sants

A causa de treballs a la via, fins a 150.000 persones es poden veure afectades aquest cap de setmana

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

Si aquest cap de setmana tenies pensat pujar als trens de la Generalitat de l'àrea metropolitana, has de tenir en compte les afectacions provocades per les obres a Sants. En cas contrari, el teu trajecte es podria convertir en una odissea. Durant tot el cap de setmana i dilluns, les obres dirigides a la millora del 4+4 de Sants, un projecte que pretén millorar i flexibilitzar el funcionament de l'estació, modificarà la normalitat de diverses línies.

Quins serveis es veuran afectats?

Les línies que circulen pel Passeig de Gràcia seran les més afectades per les obres. Per tant, els serveis de l'R2 Nord, R2 Sud, R3, R7 i R11 seran els que patiran les alteracions més importants. Les previsions de Rodalies auguren que unes 150.000 persones es veuran afectades, de les quals 75.000 aquest mateix divendres.

Aquestes millores a l'estació de Sants estaven previstes pel cap de setmana del 12 d'octubre, coincidint amb el pont, però el retard en les obres suposarà un mal de cap per molts usuaris de Rodalies que necessitin pujar a un comboi per a la seva jornada laborable. Tanmateix, la companyia assegura que fa un mes que adverteix de les afectacions d'aquests cap de setmana.

Les obres a Sants causen alteracions a Rodalies
Foto: Adif

Quines millores comportaran les obres?

El projecte anomenat 4+4 de l'estació de Sants consta d'11 fases diferents pel seu desenvolupament. De fet, la d'aquest cap de setmana encara correspon a la segona. Per tant, els barcelonins encara hauran de fer algun croquis més per poder arribar al seu lloc de treball o estudi quan noves millores es tornin a proposar.

Tot i això, aquests treballs a l'estació principal de Barcelona preveuen guanyar noves vies en una mateixa andana. D'aquesta manera, en cas que hi hagi incidències en una via, els combois podran seguir el seu recorregut disposant d'aquesta nova via habilitada. Amb aquesta fórmula, es podrien reduir els problemes de puntualitat dels trens de Rodalies.

NO T'HO PERDIS: 20 petits viatges des de Barcelona amb els trens de FGC

Últimes notícies

    Publicitat