Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aplicacions musicals
FOTO: Shutterstock

Les millors apps per aprendre música a casa

Traieu la pols a l’instrument oblidat: us recomanem aplicacions que us ajudaran a ressuscitar-lo!

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

"No tinc oïda, no tinc gens de traça, sóc un negat per la música..." Excuses! Si teniu un piano o un teclat a casa podeu treure-li suc amb aplicacions (de pagament, això sí) com Flowkey i Simply Piano, amb les quals en un tres i no res tocareu les cançons que més us agradin. Penseu que hi ha recursos per a tots els nivells, i que no us desanimin els defensors de l’academicisme: no cal ser Lang Lang per gaudir del plaer de la interpretació musical. 

La jungla de les sis cordes

Fender Play, l’aplicació de l’emblemàtica casa de guitarres elèctriques ha estat en boca de tothom aquests dies per l’oferta que ha fet de tres mesos de prova gratuïts (només web, per a nous usuaris i fins al 20 d’abril). Si sou a temps d’aprofitar-la i en 90 dies ja toqueu com Jimi Hendrix, plantegeu-vos una carrera musical. Si no, encara podreu fer molta feina amb l’app. També hi ha lliçons de baix i ukulele, i una infinitat de cançons per triar (Oasis, Green Day, Sia, TLC...).

Només amb els millors

Si amb les classes d’instrument no en teniu prou i voleu els consells dels millors, a l’apartat de música de MasterClass trobareu els cracs que us ajudaran. Voleu tenir Christina Aguilera de profe de veu? Herbie Hancock de mestre de jazz? Timbaland de producció i beatmaking? Per 200 euros l’any accedireu a una vuitantena d’instructors de temes diversos, inclosos Carlos Santana, Danny Elfman, Tom Morello... I un cop tingueu el màster: cap al doctorat! 

NO T'HO PERDIS: 10 concerts filmats inoblidables per veure a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva 

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat