Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tòquio
Foto: ShutterstockTòquio

Aquestes són les millors destinacions per visitar el 2024, segons Tripadvisor

Dels frenètics carrers de Cambodja a les lluents costes del Vietnam

Liv Kelly
M. P. Muñoz
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

Si bé el passat va ser un any d'auge per a la indústria dels viatges, el 2024 sembla que serà encara més gran. Segons Tripadvisor, el 90 per cent dels viatgers planegen fer almenys tantes vacances com ho van fer el 2023, i molts estan preparats per viatjar més lluny que mai. 

Per ajudar-nos a aprofundir una mica més on estaran els llocs preferits per al nou any, Tripadvisor acaba de publicar el seu informe anual Travellers' Choice Best of the Best per al 2024, amb categories que cobreixen els millors hotels, destinacions, coses per fer i més.

Aleshores, cap on es dirigiran tots aquest any? Segons les destinacions de tendència de Tripadvisor, el lloc número u és Tòquio i el número dos, Seül. Sembla que 2024 també serà l'any de la bulliciosa capital de Cambodja, Phnom Penh, així com d'una altra gran ciutat que també figura a la llista, Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur
© Inspired By Maps/Shutterstock.com Kuala Lumpur

I el tercer? És la Badia de Halong, una joia enlluernadora de la corona costanera de Vietnam. Les lluents aigües color maragda, esquitxades d'illes de pedra calcària, el converteixen en un lloc privilegiat per practicar rem i recorreguts amb caiac. Tot i això, caldrà assegurar-se d'explorar l'àrea de la manera més sostenible possible: una de les seves atraccions més emblemàtiques corre el risc de col·lapsar

Kissing Rocks, Vietnam
Foto: Shutterstock Kissing Rocks, Vietnam

Cada entrada s'hi va incloure gràcies al seu enorme creixement any rere any. De la llista a continuació se'n desprèn clarament que Àsia està en tendència, ja que ocupa vuit dels 10 primers llocs. Aquí són complets. 

Aquestes són les 10 destinacions de tendència per al 2024, segons Tripadvisor

  1. Tòquio, Japó
  2. Seül, Corea del Sud
  3. Badia de Halong, Vietnam
  4. Illa de Palawan, Filipines
  5. Sapa, Vietnam
  6. Bogota Colòmbia
  7. Pattaya, Tailàndia
  8. Alajuela, Costa Rica
  9. Phnom Penh, Cambodja
  10. Kuala Lumpur, Malàisia

NO T'HO PERDIS: les ciutats d'Europa més barates per fer una escapada d'hivern

Vols estar al dia de tot allò que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter  i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat