Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes d’agost a Netflix, HBO, Amazon Prime…

Us portem les noves pel·lícules i sèries en 'streaming' que no us podeu perdre aquest mes

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Tot i que a l’agost tenim ganes d’anar a la platja i passar el dia fora de casa, les plataformes de 'streaming' no s’obliden d’aquelles tardes caloroses ideals per fer una marató de sèries i pel·lícules. Apunta’t les estrenes més interessants que arriben aquest mes d'agost!

El robo del siglo

Es tracta d'una producció colombiana i està basada en el cas real del robatori al Banc Central l’any 1994, on s'hi van robar 33 milions de dòlars. El robatori al Banc va ser el més important i en el que es va robar una quantitat més alta de diners de la història del país. Aquest fet va posar Colòmbia cap per avall i va començar una època plena de revoltes.

Data d’estrena: 14 d’agost.

On?: A Netflix.

  

 

Los Ángeles de Charlie

Tots hem vist alguna de les taquilleres pel·lícules de 'Los Ángeles de Charlie'. L'any passat aquesta saga d'agents secretes va estrenar la tercera entrega i ara arriba a la plataforma d'HBO. Protagonitzada per Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska, tracta sobre la nova generació d'àngels que treballen per una agència de detectius privats anomenada Townsend Agency. La pel·lícula és una continuació de la història que va començar amb la sèrie de televisió d'Ivan Goff i Ben Roberts, i les dues pel·lícules anteriors, 'Los Ángeles de Charlie' (2000) i 'Los Ángeles de Charlie: al límite' (2003). 

Data d’estrena: 1 d’agost.

On?: A HBO.

 

 

Aves de presa

Cada mes destaca alguna pel·lícula de superherois, i aquest agost Movistar+ ens porta 'Aves de presa', una pel·lícula exclusivament d’heroïnes. Aquest film se centra en la Harley Quinn que, després de separar-se del Joker, ella i tres heroïnes més (Canari Negre, Caçadora i Renée Montoya) uneixen les seves forces per salvar a una nena del malvat rei del crim: Màscara Negra. Si et va agradar 'Escuadrón suicida' no et pots perdre aquesta seqüela de les aventures de l’heroïna més atrevida i divertida.

Data d’estrena: 28 d’agost.

On?: A Movistar+.

 

 

Las reinas del crimen

Les protagonistes femenines destaquen en les estrenes d'aquest agost, HBO no es queda enrere i estrena 'Las reinas del crimen' a HBO. Aquesta pel·lícula ambientada als Estats Units dels anys 70, més concretament al barri Hell's Kitchen de Nova York, explica la història de com les esposes de diversos mafiosos empresonats han de dirigir els negocis il·lícits dels seus marits mentre ells estan empresonats. Sabran portar bé els negocis i sobretot, enfrontar-se i esquivar a la justícia?

Data d’estrena: 22 d’agost.

On?: A HBO.

 

 

Dirty John T2

Per fi arriba la segona temporada de 'Dirty John', la sèrie policíaca centrada en històries d’amor catastròfiques que es va estrenar l’any passat a Netflix i que ens va enganxar des del primer capítol. La segona temporada, titulada 'The Betty Broderick Story', barreja un crim real amb una història d'amor amb un mal final. Aquesta segona temporada promet ser una de les grans i més esperades d'aquest agost.

Data d’estrena: 14 d’agost.

On?: A Netflix.

 

 

Duplicity

'Duplicity' és la combinació perfecta per aquells cinèfils romàntics que a la vegada són amants dels 'thrillers'. Aquesta pel·lícula nord-americana, protagonitzada per la gran Julia Roberts, Clive Owen i Tom Wilkinson, explica la relació sentimental de dos agents que es veuen implicats en una gran rivalitat laboral. Si busques la pel·li perfecta de diumenge tarda, aquesta apunta maneres.

Data d’estrena: 1 d’agost.

On?: A Netflix.

 

 

Rocky (I-V)

Si sou amants dels clàssics, tenim una bona notícia, Amazon Prime comença agost amb el llançament de totes les entregues de la pel·lícula de Rocky Balboa. A partir de l’1 d’agost podrem fer una marató de les pel·lícules escrites i protagonitzades per Sylvester Stallone, que dóna vida al mític boxejador Rocky Balboa que persegueix el 'somni americà'.

Data d’estrena: 1 d’agost.

On?: A Amazon Prime.

 

 

La monja

No tot són comèdies i drames, a l’estiu també tenim temps per veure pel·lícules de terror amb amics. Si teniu ganes de passar por amb una bona pel·lícula, no us perdeu l’estrena de 'La monja' a Amazon Prime. Aquesta seqüela del gran èxit 'Expediente Warren' explica la història d’una monja que se suïcida i el Vaticà envia a un sacerdot a investigar el fet. El que es troben allà és un secret pervers que els enfrontarà cara a cara amb el mal. Si no ets poruc i arribes fins al final, esbrinaràs el verdader motiu del suïcidi.

Data d’estrena: 4 d’agost.

On?: A Amazon Prime.

 

 

Little Miss Sunshine

Sempre guardem un lloc per les pel·lícules per veure en família, i 'Little Miss Sunshine' és un clàssic que no podem deixar escapar. Segueix el complicat viatge que fa una família per assistir a un concurs de bellesa al qual vol participar la petita Olive, amb els conflictes de convivència que tenen i la relació entre cada un dels membres. Una petita gran pel·lícula!

Data d’estrena: 1 d’agost

On?: A HBO.

 

NO T'HO PERDIS: La increïble casa de 'Call Me by Your Name' està a la venda

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat