Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes de setembre a Netflix, HBO, Disney+ i Amazon Prime

Us portem les millors estrenes de pel·lícules i sèries que no us podeu perdre aquest mes

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

Us heu fos totes les novetats d'agost? No us preocupeu perquè el nou mes també arriba amb nou contingut a les principals plataformes. Estrenes de sèries i pel·lícules que ja us podeu apuntar en l'agenda.

 

Mulan

La famosa pel·lícula de dibuixos animats es converteix en acció real amb Liu Yifei fent de Mulán. L'emperador xinès emet un decret que exigeix que cada llar ha de reclutar a un home per lluitar amb l'exèrcit imperial en la guerra contra els Huns. Per salvar al seu ancià pare d'aquest deure, la seva única filla Fa Mulan es fa passar per soldat.

Data d'estrena: 4 de setembre

On?: S'estrenarà en exclusiva en Disney+. Per 21,99 €, el que costa l'Accés Premium, podreu veure-la abans que estigui disponible per a tots els subscriptors de Disney +.

 

Away


La sèrie tracta sobre la tripulació d'una nau espacial de la NASA que té com a missió anar a Mart. La protagonista, Emma Green (Hilary Swank) és l'astronauta que lidera la missió. Al llarg de la sèrie haurà de suportar l'angoixa d'estar lluny de la seva família i, per part seva, aquells que es queden en Terra, també hauran d'enfrontar-se a desafiaments.

Data d'estrena: 4 de setembre

On?: Netflix

50 Sombras liberadas


L'última part de 50 sombras de Grey arriba amb més acció i aventura. Christian Grey i Anastasia Steele contreuen matrimoni i porten una vida plena de luxes, però s'adonen que algú els amenaça.

Data d'estrena: 8 de setembre

On?: Netflix

Amor garantizado


Aquesta comèdia romàntica tracta d'un home que decideix denunciar una web de cites després d'haver tingut 986 trobades fracassades i considerar-se un client insatisfet, ja que segueix sense trobar a la seva mitjana taronja.

Data d'estrena: 3 de setembre

On?: Netflix

El tercer día


Es tracta d'una minisèrie protagonitzada per Jude Law i Naemie Harris, que arriben, per separat i en dos moments del temps diferents, a una illa repleta d'enigmes on els rebrà un estrany i misteriós personatge interpretat per Emily Watson.

Data d'estrena: 14 de setembre

On?: HBO

The Boys


Arriba la segona temporada de 'The Boys' on apareixeran noves cares i es donarà resposta a trames que la primera temporada va deixar obertes com, per exemple, els motius pels quals la dona de Butcher es va fer passar per morta. El dia d'estrena es podran veure els tres primers episodis. Però per veure la resta, cal esperar una mica perquè s'estrenarà un per setmana.

Data d'estrena: 4 de setembre

On?: Amazon Prime Video

El practicante


El thriller psicològic protagonitzat per Mario Casas narra la història d'un tècnic d'emergències sanitàries que pateix un accident que acaba deixant-li en cadira de rodes. Arran de l'accident, comença a pensar obsessivament que la seva dona li és infidel i això farà que a ella també se li compliqui la vida.

Data d'estrena: 16 de setembre

On?: Netflix

Estoy pensando en dejarlo


Aquesta pel·lícula explica la història d'una dona que està a punt de conèixer als pares de la seva parella, malgrat que porten junts poc temps i que estigui pensant trencar la relació.

Data d'estrena: 4 de setembre

On?: Netflix

Memorias de Idhún


Netflix llança la primera sèrie original espanyola d'anime. És una adaptació de la trilogia literària de Laura Gallego. En aquesta aventura, Jack i Victoria fan tot el possible per a derrotar a Ashran el Nigromante, el dolent que ha aconseguit el poder d'Idhún. Actors com Michelle Jenner, Itzán Escamilla, Nico Romero, Sergio Mur i Carlos Cuevas posaran la veu que donarà vida als personatges.

Data d'estrena: 10 de setembre

On?: Netflix

El diablo a todas horas


Es tracta d'una adaptació de la novel·la de Donald Ray Pollock. Aquesta pel·lícula, protagonitzada per Robert Pattinson, Tom Holland i Jason Clarke, entre altres, ens trasllada a un petit poble d'Ohio, als Estats Units, per explorar als seus sinistres habitants en dues etapes temporals diferents.

Data d'estrena: 16 de setembre

On?: Netflix

Enola Holmes


La germana del mític detectiu és enviada a un internat per a senyoretes després de la desaparició de la seva mare. Així i tot, ella està decidida a resoldre el cas i trobar-la.

Data d'estrena: 23 de setembre

On?: Netflix

We are who we are

La nova sèrie de Lucca Guadagnino per a HBO tracta la història de dos nois estatunidencs que viuen en una base militar al Vènet, Itàlia, i viuen un estiu d'autoconeixença.

Data d'estrena: 14 de setembre

On?: HBO

Baby


Arriba la tercera i última temporada de 'Baby', la sèrie italiana on dues estudiants es dediquen a la prostitució a temps parcial. Chiara, de 16 anys, somia córrer i estudiar als Estats Units amb els seus millors amics mentre que, alhora, viu una vida secreta.

Data d'estrena: 16 de setembre

On?: Netflix

Jurassic World: Campamento cretácico


Aquesta sèrie animada va dirigida tant a nens com a tots els seguidors de Jurassic World. Durant 8 episodis, un grup de sis adolescents que participaran en un campament d'aventures en l'altre costat de la Isla Nublar es veuran embolicats en una aventura on els dinosaures estaran fora de control. Junts hauran de protegir-se dels dinosaures i revelaran secrets que podrien perjudicar el món sencer.

Data d'estrena: 18 de setembre

On?: Netflix

Patria

La sèrie és una adaptació de la novel·la de Fernando Aramburu, que va ser un èxit de vendes. Ambientada en els anys 80 i 90 al País Basc colpejat pel terrorisme d'ETA. La sèrie gira al voltant de la Bittori, una dona que decideix tornar al seu poble quan ETA anuncia que atura l'activitat armada. A més, es mostrarà la història de dues famílies al llarg de 8 capítols que s'estrenaran un per setmana.

Data d'estrena: 27 de setembre

On?: HBO

Fernando


Es tracta d'una docusèrie de cinc capítols sobre Fernando Alonso. Mostrarà la passió d'Alonso per competir i arribar a ser el millor del món. A més, al llarg dels cinc episodis es podrà veure al seu entorn més pròxim com la seva germana Lorena Alonso, la seva parella Linda Morselli i el seu amic Carlos Sainz.

Data d'estrena: 25 de setembre

On?: Amazon Prime Video

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Les millors idees d'oci i cultura en la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat