Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes de maig a Netflix, HBO, Filmin, Amazon Prime...

Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest mes a les principals plataformes

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

Maig és un mes per gaudir de la primavera al carrer, però hi ha temps per a tot. El mes arriba carregat amb estrenes de tots els colors a les principals plataformes de 'streaming': animació, drama, comèdies conspiranoiques, superherois... Us deixem la nostra tria, setze opcions que us mantindran enganxats al sofà i a la pantalla.

Sèries:

'Búnker'

Vladimiro és un pare de família amb un búnquer antiatòmic al soterrani de casa i, allà a fora, mentre tot al seu voltant s'ensorra, hi conviuran una sèrie de conflictes amb uns científics russos, coreans i empresaris sense escrúpols, tots involucrats en històries insòlites.

Estrena el 2 de maig a HBO Max

'The Wilds' (T2)

Arriba la segona temporada d'un dels grans fenòmens de Prime Video, una sèrie que va enganxar a milions de persones. Mia Healey, Eran James, Sophia Ali i Helena Howard ens porten una segona tanda d'episodis per endinsar-nos en les trames que ja vam veure a primera temporada, ara amb noves cares i girs.

Estrena el 6 de maig a Amazon Prime

'The Man Who Fell To Earth'

Un extraterrestre que arriba a la Terra en un punt d'inflexió per l'evolució humana, ha d'enfrontar-se al seu propi passat per determinar el futur de la humanitat. Un film de ciència-ficció inspirat en el llibre de Walter Tevis i la pel·lícula original de 1976.

Estrena el 9 de maig a Movistar Plus

'La Acusación' 

Aquest thriller judicial alemany creat per Ferdinand von Schirach ens porta el major drama legal d'Alemanya: un escàndol sobre abusos sexuals a menors als anys 90, on es va destapar una xarxa de pornografia infantil. Guardonada com a 'Mejor Guion' i a 'Gran Premio Especial' al Canneseries, 'La Acusación' és, en definitiva, la història del nostre fracàs com a societat.

Estrena el 10 de maig a Filmin

'Como conocí a tu padre'

Hilary Duff protagonitza la seqüela més feminista de l'exitosa 'sitcom' d'un grup d'amics de Nova York. En la sèrie de Disney, Duff és la versió adulta de la Sophie protagonista, una noia que busca l'amor en aplicacions com Tinder. Està cansada de cites, però encara no ha perdut l'esperança de trobar l'amor ideal.

Estrena l'11 de maig a Disney+

'La mujer del viajero en el tiempo' 

Basada en la novel·la homònima d'Audrey Niffenegger, aquesta sèrie de ficció explica la història de Clare i Henry, un matrimoni que té un problema: viatgen en el temps per culpa d'una disfunció genètica. Tot i que aspiren a tenir una vida normal, aquests viatges són un inconvenient en la seva relació, que provoquen situacions tant compromeses com divertides.

Estrena el 16 de maig a HBO

'El abogado de Lincoln' 

Basada en les novel·les de Michael Connelly, la història d'aquesta sèrie segueix de prop l'advocat de Los Angeles, Mickey Haller, qui dirigeix el seu propi bufet a la part del darrere del seu cotxe Licoln Town. Després de deixar l'ofici per una temporada, Mickey torna a la seva ciutat natal, on un misteri per resoldre el farà retrobar-se amb el seu ofici.  

Estrena el 13 de maig a Netflix

'Love, Death + Robots' (T3)

La tercera temporada de la sèrie antològica de ciència-ficció arriba aquest mes amb noves històries curtes de diferents gèneres: terror, fantasia, comèdia... Cada episodi compta amb guionistes, estudis d'animació i un estil propi, així com d'un director diferent al capdavant de cada una de les trames.

Estrena el 20 de maig a Netflix

'Stranger Things' (T4)

Eleven i tota la companyia d'una de les sèries de més èxit d'Internet tornen a Netflix amb nous episodis. Dividida en dues parts -una primera, el Vol.1, al maig; i la segona, el Vol.2, l'1 de juliol- serà la temporada més llarga fins al moment, on esperem poder veure què passa finalment amb aquest grup d'amics tan peculiar.

Estrena el 27 de maig a Netflix

'Obi-Wan Kenobi'

En aquesta minisèrie de només 6 episodis, Ewan McGregor torna a interpretar al mestre Jedi, però també tornarem a veure el retorn de Hayden Christensen en el paper de Darth Vader. La història comença deu anys després dels dramàtics esdeveniments de 'Star Was: Episodi III - La venjança dels Sith', per donar continuïtat a la saga.

Estrena el 27 de maig a Disney+

'Días de gallos'

Aquesta sèrie de deu episodis s'endinsa en el competitiu món de les batalles de 'freestyle' rap, a través de les històries de Rafaela, León i Andy, tres joves que volen guanyar-se un lloc dins del món de la música urbana. 

Estrena el 30 de maig a HBO

Pel·lícules

'Bill y Ted salvan el universo'

Dos aspirants a 'rock-stars' de Califòrnia són avui en dia dos pares de mitjana edat que passen els dies intentant compondre una cançó que valgui la pena i poder fer realitat el seu destí rocker. 

Estrena l'1 de maig a Netflix

'Sin tiempo para morir'

Una pel·lícula que s'ha congelat més vegades que el mateix Blofeld, 'Sense temps per morir' ('No time to die') es va estrenar l'octubre de 2021 als cinemes, i ara arriba a les Prime Video. Blofeld (Christoph Waltz) torna en aquesta nova entrega, tot i que el paper de malvat principal recau en Rami Malek com el superdolent amb màscara Safin. El nostre heroi és, per descomptat, el James Bond de Daniel Craig.

Estrena l'de maig a Amazon Prime

'Vuelta al insti'

Rebel Wilson protagonitza aquesta comèdia inspirada en l'efervescència dels 2000: el canvi de mil·lenni, les cançons de Britney Spears i Christina Aguilera, les primeres pel·lícules de Harry Potter... Dirigida per Alex Hardcastle explica la història d'una dona de trenta-set anys que ha passat els seus últims anys en coma. En despertar-se decideix tornar a l'institut, on vivia una adolescència idíl·lica, però potser ara no encaixarà de la mateixa manera. 

Estrena el 13 de maig a Netflix

'Culpa'

Una agressió sexual porta a Anna (Manuela Vellés) a aïllar-se en una cabanya a la muntanya. Per culpa del terror de no afrontar aquesta situació, per tot el contacte amb la seva família, parella i amics. Vergonya i culpa són les protagonistes d'aquest drama d'Ibon Cormenzana, que ens mostra la part més fosca de la maternitat.

Estrena el 13 de maig a Filmin

'Matrix Resurrections'

Neo viu una vida normal i corrent a San Francisco mentre el seu terapeuta li prescriu les seves pastilles blaves, fins que Morfeo li ofereix la pastilla vermella i torna a endinsar-se dins del desconegut món de Matrix. 

Estrena el 22 de maig a HBO Max

NO T'HO PERDIS: El TOP 5 de la cartellera del cinema

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat