Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes d'octubre a Netflix, HBO, Amazon Prime...

Les sèries i pel·lícules que s'estrenen aquest mes d'octubre a les principals plataformes

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Addictes a les sèries i a les pel·lícules, ja sabeu que el nou mes ve sempre amb un paquet de novetats que satisfaran la vostra set de ficció. Repassem les principals plataformes i us portem les estrenes més interessants.

'Alguien tiene que morir'

És una de les apostes més prometedores de Netflix pel seu director, Manolo Caro, també creador de 'La casa de las flores', i per un repartiment amb noms importants com Carmen Maura, Cecilia Suárez, Ernesto Alterio, Carlos Cuevas, Ester Expósito, Eduardo Casanova i Mariola Fuentes. La minisèrie de tres capítols ens situa a l'Espanya dels anys 50, en l'època franquista i en el si d'una família conservadora que, quan li demanen al fill que els presenti la seva xicota, aquest apareix acompanyat per un ballarí de ballet. Imagineu la trama!

Netflix. Estrena el 16 d'octubre.

'Utopia'

No parlem directament de l’emblemàtica sèrie de Channel 4, la meravella creada per Dennis Kelly, sinó del seu 'remake' estatunidenc. El 2016 semblava que el produirien David Fincher i HBO, però el projecte va fracassar. Finalment ha acabat caient en mans de Gillian Flynn ('Perdida'), que ha tingut el valor d’adaptar aquesta sèrie distòpica de culte que no para de preguntar-nos: Where is Jessica Hyde? –Serielizados.

Estrena el 30 d’octubre a Amazon Prime.

El juicio a los 7 de Chicago

L’home que va escriure 'El ala oeste de la Casa Blanca', un dels millors guionistes de la història, torna a fer de director, després de 'Molly’s game'. Aaron Sorkin ens situa als convulsos anys 60, els de la Guerra del Vietnam i la contracultura, per explicar la història real d’un grup d’activistes pacifistes detinguts i jutjats per conspiració. Diàlegs frenètics i actors superlatius, on destaquen Sacha Baron Cohen i Eddie Redmayne. –Alex Montoya.

Dir. Aaron Sorkin (EUA, 2020). 129 min. Estrena el 16 d’octubre (només a Netflix).

'La maldición de Bly Manor'

I sent octubre, el mes de Halloween, no podia faltar bon material de terror. Netflix estrena 'La maldición de Bly Manor', la segona temporada de l'aterridora 'La maldición de Hill House', que també dirigeix Mike Flanagan. Aquest cop es tracta d'una sèrie de nou capítols basada en la novel·la de Henry James 'Otra vuelta de tuerca' on ens trobem amb dos nens orfes als quals el seu oncle envia a viure a una casa al camp, Bly Manor. Allà també hi ha el cuiner, la professora, el jardiner i la institutriu, que comença a veure coses rares. Imagineu què pot passar, veritat?

Netflix. Estrena el 9 d'octubre.

'The undoing'

Si et diem que hi ha un nou thriller d’HBO protagonitzat per Nicole Kidman i Hugh Grant, segurament et cridarà l’atenció. Si a més hi afegim que està dirigit per la multipremiada directora danesa Susanne Bier ('The night manager') i que l’ha escrit el creador de 'Big little lies', David E. Kelley, segurament l’únic que voldràs saber ara mateix és on i quan el pots devorar. No pateixis, t’ho posem fàcil. –Serielizados.

Estrena el 26 d’octubre a HBO Espanya.

Antología de Blumhouse

Aquest mes Amazon Prime arriba carregadet de material de Blumhouse, l'estudi cinematogràfic conegut per produir, principalment, pel·lícules de terror. Podrem veure 'Black Box' (6 d'octubre), sobre un home que té un accident de trànsit en el qual mor la seva dona i ell perd la memòria. Per poder exercir com a pare decideix sotmetre's a un tractament experimental que ja podeu imaginar com surt... El 13 d'octubre llançaran 'Nocturne', de la debutant Zu Quirke, on no faltarà el terror psicològic, enveja entre germanes i un pacte amb el diable. L'antologia inclou també 'Evil eye' (13 d'octubre), un thriller sobre malediccions, sorpreses i ensurts, és clar, i 'The lie' (6 d'octubre) que gira al voltant d'una pregunta: què estaries disposat a fer per protegir als teus fills?  

Amazon Prime Video. 6 i 13 d'octubre.

'Fargo' (Temporada 4)

Una de les estrenes més llamineres que ha endarrerit la pandèmia ha estat la quarta entrega de 'Fargo'. De l’abril va passar a l’octubre i fa mesos que criem 'hype' a dojo. El 2014, Noah Hawley va fer un gir al clàssic dels Coen que gairebé ens fa oblidar la mítica pel·li dels 90. Ara torna amb Chris Rock protagonitzant una història situada als anys 50 a Kansas City, un cau de galifardeus i màfies. –Serielizados.

Estrena l’1 d’octubre a Movistar+.

Saga 'Saw' 

Voleu jugar a un joc? Doncs a HBO us esperen hores i hores de tortura, proves i enginy. Aquest mes d'octubre podreu veure les pel·lícules de la 1 a la 6 de la saga 'Saw'.

HBO. Estrena el 30 d'octubre.

'Emily in Paris'

El creador de 'Sexe a Nova York' aterra a Netflix, i a París, amb aquesta sèrie despreocupada. Emily és una jove nord-americana que es muda a París per treballar en una gran empresa de màrqueting. I, bé, la forma d'entendre la vida i el negoci no és igual a Europa que als Estats Units. A això sumeu-li moda, festa i 'amour', molt 'amour'.

Netflix. Estrena el 2 d'octubre.

'The Walking Dead' (Temporada 10)

Us ha quedat ja clar que els zombis tenen corda per estona? Després del retard provocat per la pandèmia i la confirmació que la desena temporada s'estrenarà en dues parts, a l'octubre arriba a HBO la primera part, on hi haurà sorpreses i personatges mítics que desapareixen. La segona part de la desena temporada està previst que s'estreni el 2021.

HBO. Estrena el 8 d'octubre.

'His house'

Seguim amb més terror, en aquesta ocasió amb un film britànic que signa Remi Weekes. Els protagonistes són una parella que fuig de la guerra del Sudan i s'instal·la al camp anglès a la recerca d'una vida millor i més tranquil·la. Però els monstres arriben fins i tot als llocs més recòndits.

Netflix. Estrena el 30 d'octubre.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'octubre.

Últimes notícies

    Publicitat