Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ponta Do Sol Village During Sunset, Madeira Portugal
Foto: ShutterstockPonta Do Sol, Madeira

Les millors illes d'Europa i rodalia per visitar el 2023

La revista de viatges 'Travel + Leisure' ha publicat la seva classificació anual i aquestes són les illes que van sortir victorioses

Charmaine Wong
M. P. Muñoz
Escrit per
Charmaine Wong
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

Si voleu allunyar-vos de tot hi ha una opció perfecta: una bona escapada a una illa. Ja sigui per a la festa de cap de setmana a Eivissa, una escapada a la platja a Sicília o un viatge relaxat a les Illes Canàries, res sacseja millor unes vacances d'estiu perfectes que un poc de mar, sorra, sol i una mica de turisme.

Però, quina de les pintoresques illes que pertanyen a l'Europa administrativa és la millor? La revista de viatges 'Travel + Leisure' va demanar als seus lectors que opinessin sobre les seves experiències de viatge i qualifiquessin les seves escapades favorites a cada illa en funció d'al·licients com els atraccions naturals, coses per veure i fer, restaurants, relació qualitat-preu i la gent.

Els resultats estan llestos i el guanyador és… Madeira, Portugal! Lloc de naixement del futbolista Cristiano Ronaldo, aquesta illa portuguesa és coneguda per les muntanyes que permeten rutes de senderisme inoblidables, el vi de categoria estel·lar i el clima agradable durant tot l'any.

Grècia al top

Amb set illes al top 15, Grècia és potser la veritable guanyadora de l'enquesta. Els "sospitosos habituals" de Santorini, Creta i Mykonos apareixen a la llista, amb Paros, una mica menys popular, premiada com la millor de Grècia. Totes belles, en qualsevol cas, són illes on les ruïnes antigues es troben amb platges dignes d'Instagram.

Càrpatos, Grècia
Foto: ShutterstockCàrpatos, Grècia


Darrere de Grècia amb tres illes a la llista, com calia esperar, Itàlia. Les illes més populars de l'estiu a la llista són Sicília, Sardenya i Capri. Però no tot són referents estiuencs: l'Illa de Skye i les Hèbrides col·loquen Escòcia al número dos de la llista. L'arxipèlag escocès compta amb costes sinuoses, llacs magnífics amb monstres imponents i les típiques muntanya verdes de la regió.

Aquí hi ha les millors illes per visitar a Europa el 2023, segons Travel + Leisure.

1. Madeira, Portugal
2. Skye i les Hèbrides, Escòcia
3. Aturs, Grècia
4. Açores, Portugal
5. Rodes i el Dodecanès, Grècia
6. Hvar i les Illes Dàlmates, Croàcia
7. Sicília, Itàlia
8. Santorini, Grècia
9. Xipre
10. Milos, Grècia
11. Creta, Grècia
12. Sardenya, Itàlia
13. Míkonos, Grècia
14. Corfú i les Illes Jòniques, Grècia
15. Capri, Itàlia

NO T'HO PERDIS: 10 llocs de Catalunya que has de conèixer

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat