Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors roses il·lustrades per enviar aquest Sant Jordi

Propostes per a una diada encara excepcional: amor a les xarxes i de manera virtual

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La celebració de Sant Jordi 2021 a Barcelona torna a tenir moltes incògnites al seu voltant, però per sort hi ha un munt de gent de la cultura que proposa tota mena d'activitats. Tot i ser un any molt diferent (per sort!)han sorgit, de nou, diverses iniciatives per compartir flors il·lustrades a través de les xarxes.

Casa Seat ha creat una rosa il·lustrada i un audiollibre que es podran compartir tant físicament com virtualment. Qui s'apropi el 23 d'abril a la seu de Casa Seat rebrà de regal una làmina creada per la il·lustradora Naranjalidad i que tindrà una tirada limitada (així que no badeu!). La il·lustració inclourà un codi QR per a escoltar l'audiollibre 'Literatura mòbil per a un nou mil·lenni', una antologia en format àudio, relatada per l'actriu Cristina Brondo, que inclou 21 fragments de novel·les, llibres de viatges, poemaris i memòries de destacats autors dels últims quatre segles per a reivindicar la literatura mòbil. Aquest àudiollibre estarà disponible en castellà i català.

Si preferiu el format virtual, a partir del 22 d'abril, entreu a la web de Casa Seat i podreu accedir –i compartir– la rosa virtual il·lustrada per Naranjalidad, així com  l'audiollibre 'Literatura mòbil per a un nou mil·lenni'. 

Rosa de Naranjalidad, Casa Seat
Naranjalidad / Casa SeatRosa de Naranjalidad, Casa Seat

Una altra iniciativa per aquest Sant Jordi són les roses il·lustrades per persones ateses a diferents centres de Sant Joan de Déu. Aquest projecte, creat als tallers d’art teràpia de l'hospital, té un vessant solidari, ja que tots els diners recaptats es destinaran al finançament de projectes que milloren el benestar emocional d’aquestes persones. A més d'enviar la rosa, es pot afegir un missatge  personalitzat.

#RosesQueDibuixenSomriures
Foto: Sant Joan de Déu

Una tercera opció de rosa digital és la que proposa Books and roses, iniciativa del Gremi de Llibreters i el Diplocat. El procés és senzill i té la gràcia que pots triar la composició de flor: pots escollir corol·les, diferents tipus de tija, accessoris opcionals i fons de pantalla. A la web també faciliten plantilles i composicions per fer extensiva i global la festa del llibre.

Books and roses
Books and roses

La Fundació Banc dels Aliments de Barcelona també ofereix aquest Sant Jordi una rosa virtual. Des de Turisme de Barcelona, en col·laboració amb Carole Hénaff, la il·lustradora de la imatge de l’edició d’enguany, volen viure la tradició de manera original i solidària. Així, amb cada rosa que es regala, es dona 1 euro íntegrament a favor de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.

ROSA SOLIDÀRIA ST JORDI 2021
Foto: Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.

I també Sonrisas de Bombay volen celebrar la Diada amb una rosa virtual. Amb la compra per 2,50 euros, podreu felicitar el Sant Jordi d’una forma solidària.

Sant Jordi 2021
Foto: Sonrisas de BombaySant Jordi 2021

NO T'HO PERDIS: Els millors llibres per regalar aquest Sant Jordi 2021

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Últimes notícies

    Publicitat