Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les noves estrenes d'A Contracorriente es veuran a la seva 'sala virtual'

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Preveient que la crisi causada pel Covid-19 s'allargarà en el temps, les distribuïdores de cinema s'estan començant a adaptar a la situació. Si les sales estan tancades i el públic no pot anar al cinema, el cinema s'acostarà al públic. Com? A Contracorriente Films ha decidit no alterar el calendari de les seves pròximes estrenes i donarà accés online a les pel·lícules a través de l'aplicació salavirtualdecine.com i d'altres plataformes digitals com Movistar+, Vodafone, Rakuten.tv, iTunes i Google Play.

Les properes estrenes seran 'Vivarium', de Lorcan Finnegan (8 d'abril); 'La alegría de las pequeñas cosas', de Daniele Luchetti (10 d'abril); 'Los profesores de Saint Denis', de Mehdi i Grand Corps Malade (17 d'abril); i 'La pasión en el arte', de Phil Grabsky (6 d'abril). A banda de les plataformes esmentades, des de salavirtualdecine.com i durant 72 hores, els espectadors podran accedir a aquestes quatre estrenes a preu d'entrada de cine, 6,95 €.

Per altra banda, a Avalon també han tingut una pensada similar i han decidit preestrenar online 'Matthias & Maxime', de Xavier Dolan. La preestrena a casa serà divendres 27 de març i es podrà veure a Filmin durant les 48 hores anteriors a la data prevista per a la seva estrena convencional.

NO T'HO PERDIS: 2.000 pel·lis 'online' i gratis amb el carnet de la biblioteca

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat