Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nou Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona

Les obres del Camp Nou en directe: com seguir la construcció de l'estadi del Barça

Un servei permet tafanejar des de casa els progressos en la construcció del nou recinte

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Nostàlgics, culers acèrrims o persones que tinguin ànima de jubilat i vulguin passar una estona mirant el funcionament d'una obra de primer nivell. Per a tots ells, el F.C. Barcelona ha habilitat un servei de vídeo en temps real per poder seguir en directe les obres del Camp Nou que, si tot va bé, haurien d'estar enllestides en 2026.

Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona

El funcionament és ben senzill, només cal entrar al web del Barça i donar-se d'alta de forma gratuïta. Després d'uns pocs passos, tindrem davant de la nostra pantalla el conjunt de càmeres que el club blaugrana ha instal·lat per seguir el desenvolupament de les obres. Ho podreu fer mitjançant la pantalla de sota.

Alguns aficionats també s'han sumat a la iniciativa i han penjat vídeos espontanis de l'enderroc de les grades on tants bons moments van viure. Mai la caiguda d'un edifici a Barcelona havia generat tant de seguiment en directe.

Les obres del nou estadi van començar l'1 de juny passat. Hi treballen més de 400 operaris des de les 8 a les 19 h, tot i que es preveu incorporar-ne més en el punt àlgid de la construcció. A banda de la modernització, també es recuperaran espais patrimonials que van quedar atrapats en les ampliacions de l'estadi. A sota, algunes de les imatges del projecte.

Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona
Camp Nou
Foto: F.C. Barcelona

NO T'HO PERDIS: un conegut monument de Barcelona en el top 10 mundial

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat