Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona
Foto: BearFotos / Shutterstock

Un conegut monument de Barcelona en el top 10 dels millors d'Europa

L'agència de viatges Iglu Cruise ha triat els millors monuments del continent i, esclar, la nostra ciutat està en el més alt

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Tant si ens agrada com si no, Barcelona és una de les ciutats amb major atractiu turístic del món. Ho demostra cada any, per descomptat, l'afluència de visitants, però també la inclusió dels impressionants monuments de la ciutat en algunes de les llistes més prestigioses del món.

L'última d'elles, la que ha publicat l'agència de viatges Iglu Cruise, que ha fet un estudi per triar el rànquing dels monuments més visitats i també els millor valorats. Entre ells, per descomptat, no podia faltar la Sagrada Família, que surt a la setena posició de la tria.

Sagrada Família
FOTO: Sagrada FamíliaSagrada Família

El monument més icònic de Gaudí és dels més visitats, però, a més a més, recull una bona quantitat de valoracions de cinc estrelles a la pàgina de Tripadvisor, aproximadament unes 130.000.

Barcelona també està representada en el top 50 pel Barri Gòtic, un altre dels emblemes de la ciutat que millor valoració ha obtingut en l'estudi.

Altres monuments al rànquing

En l'àmbit estatal, la tria dels millors monuments d'Europa viatja en la seva part alta cap al sud d'Espanya. La mesquita de Córdoba és la favorita, ocupa el número u amb un 83,3% de valoracions amb cinc estrelles.

La segueix de prop l'Alhambra de Granada que ocupa la quarta posició i, just després de Barcelona, en la vuitena posició, figura un altre edifici imprescindible, l'Alcázar de Sevilla.

L'Alhambra, Granada
ShutterstockL'Alhambra, Granada

Així que ja ho sabeu, teniu alguns dels monuments millor valorats d'Europa ben a prop, serà qüestió de planificar un viatge.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer abans de morir

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat