Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les piscines d'hotel obren al públic amb passis de dia

Els establiments ofereixen experiències exclusives de bany en piscines amb vistes

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Atenció amants de les piscines: l'oferta d'aigua dolça de la ciutat es completa amb l'accés a picines fotogèniques i exclusives com la d'alguns hotels de la ciutat, que s'obren a la ciutadania amb el format de passis de dia i experiència de luxe i segura.

L'Hotel Arts Barcelona fa accessible la Infinity Pool & Lounge: és un bany idíl·lic amb vista al Mediterrani i l'ombra del peix de Frank Gehry, però no permet grans braçades. Es pot nedar més a les altres dues piscines situades al jardí de l'hotel, que són més àmplies i lúdiques. El passi diari per a l'Arts val 60 euros (gratis fins als 7 anys) i inclou l'accés a les piscines, l'ús de tovalloles i hamaques, pàrquing i dos refrescos (cal fer reserva prèvia). 

En un altre espigó de la ciutat, el W Barcelona obre portes a la piscina del WET®DECK, amb vistes a la platja de Sant Sebastià i l'edifici vela de Bofill. El passi de dia val 60 euros i permet l'ús de gandula, tovallola, còctel de benvinguda i accés a taquilles; no cal reserva per accedir-hi. 

NO T'HO PERDIS: propostes per gaudir de l'estiu a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat