Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ouigo, el ave 'low-cost' francés
FOTO: ShutterstockOuigo, el ave 'low-cost' francés

Les rebaixes arriben al tren: bitllets per menys de 20 € per viatjar per Espanya

Les rebaixes s'apliquen per viatjar per Espanya i es poden comprar a través de la web i l'aplicació

Noelia Santos
Escrit per
Noelia Santos
Traduït per
Maria Llinares
Publicitat

Com ho llegeixes: les rebaixes han arribat al tren. Concretament als de la companyia d'alta velocitat Ouigo, que ha posat a la venda bitllets de tren, a preus molt més baixos del que és habitual i amb descompte, per viatjar per Espanya durant el 2023 a preu de ganga. Pujar la pujada del gener així, sí.

Es tracta de la promoció 'Pink Days' de gener, una oferta que afectarà el 90% dels bitllets posats a la venda per la companyia 'low cost' (o 'low fare', és a dir, amb tarifes supereconòmiques) a les línies que opera a Espanya, és a dir, Madrid-Zaragossa-Tarragona-Barcelona i Madrid-València. I el preu rondarà entre els 9 i els 19 euros.

L'oferta estarà disponible només durant dos dies, 10 i 11 de gener (finalitza a les 23.59 h) tant a través de la pàgina web com de l'aplicació de la companyia. I només s'aplicarà als bitllets per a adults (perquè els bitllets per a menors d'entre 4 i 13 anys manté la tarifa plana de 5 euros per trajecte, i gratuïta per als menors de tres anys si viatgen als braços d'un adult). 

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors destinacions per viatjar el 2023

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat