Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'escape room de La Casa de Papel arriba a Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Pocs dies abans de l'estrena de la temporada 3 de La Casa de Papel a Netflix, ens arriba aquesta bomba que no és capaç d'obrir caixes registradores però sí d'alegrar-nos, una mica més, l'espera dels nous capítols. L'escape room de La Casa de Papel existeix i en res s'instal·la a Barcelona, al Centre Comercial La Maquinista.

Un any després d'estrenar-se a Madrid amb un èxit aclaparador de 80.000 assistents, el joc d'escapisme oficial dels lladres amb granota vermella ja té data per a la ciutat comtal. Apunteu i subratlleu en els vostres calendaris que sentir-te Tokio o Río per uns minuts només ho podreu fer del 18 d'octubre al 17 de novembre. No hi ha temps per perdre perquè això va amb compte enrere i el primer que cal fer és comprar l'entrada.

Escape room La Casa de Papel
©Madrid Secreto

L'escape room més gran d'Europa

Atresmedia i la web Fever Originals s'han encarregat de produir aquesta fantasia per a qualsevol fan de la sèrie. Preveient la seva bona acollida, ara mateix ja és una la sèrie espanyola més vista a Netflix, els seus responsables han dissenyat un joc que permet l'entrada de 100 persona alhora, cosa que el fa d'ell l'escape room més gran d'Europa.

Els jugadors que s'atreveixin a travessar la porta d'entrada s'hi trobaran amb decorats originals de la reeixida ficció i elements com les màscares de Dalí o el famós telèfon vermell del Professor. Ni els nervis d'un veritable robatori, ni les icòniques granotes vermelles, faltaran en l'aventura d'escapar amb els 2.400 milions d'euros. Per aconseguir-ho hauràs de desxifrar les pistes, superar tots els reptes i, el més important, aconseguir sortir-ne abans que s'acabi el temps!

NO T'HO EPRDIS: El primer escape room de Joc de Trons aterra a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat