Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer escape room de Joc de Trons a punt d'arribar a Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

De debò que encara no existia? Sabem que aquesta pregunta t'ha passat pel cap en veure el titular i és normal. 'Oh my GOT' ', com no han inventat encara una habitació d'escapisme de' Joc de Trons' si a Barcelona en tenim fins i tot en una pastisseria o enmig d'un restaurant? Sembla que el bo s'ha fet esperar o, s'han inventat imitacions més falses que Menyique un dia inspirat.

No entreu en pànic, o si, HBO en col·laboració amb Vodafone ja ha començat a Espanya una gira per 14 centres comercials amb l'únic joc d'escapisme original, creat pels mateixos que es van inventar la maldat de Cersei o la ment brillant de Tyrion. 'Juego de Tronos: El reto' desembarcarà del 5 al 28 de juliol, primer a Las Arenas i després al centre comercial Vilamarina (Viladecans), en un format de tres habitacions diferents.

'Juego de Tronos: El Reto'
'Juego de Tronos: El Reto'
HBO

Tres regnes, tres missions i només deu minuts

En qualsevol escape room el temps és or però aquí, una mica més. No sabem si ho fan perquè pugui entrar el major nombre de fans possibles o simplement perquè sigui més emocionant (o molt fàcil), però cada espai s'ha de superar en 10 minuts. 'Juego de Tronos: El reto' et confiarà tres missions on haureu d'ajudar a Qyburn (Mà de Cersei) a robar un llibre que està sota custòdia en Desembarcament del Rei, a Daenerys a completar un mapa molt important en Rocadragón i la valenta Arya, a Invernalia, us necessitarà per trobar la daga d'Acer Valiri. Totes elles compten amb una ambientació fidel a la sèrie, un veritable viatge a Ponent que ni Brand en un dels seus viatges místics.

'Juego de Tronos: El Reto'
'Juego de Tronos: El Reto'
HBO

Molt més que un triple escape room

Els tres habitacles conviuen per separat i no conformen cap circuit, així que el grup que aneu, entre 4 i 6 persones màxim, no teniu per què fer-los tots. Les tres missions són d'alt risc i no serà fàcil superar-les si tots els components de l'equip no sabeu, com a mínim, quants dracs té Cersey o si Jamie segueix amb les dues mans. Tota informació és vàlida per poder sortir a temps rècord de l'habitació i si no ... vigileu, pot ser que un atac de caminants blancs us estigui esperant. El que segur us estarà esperant fora és una exposició que ret homenatge a les set temporades de la sèrie a través d'elements i materials exclusius.

El Tron del Ferro no pot fallar en qualsevol cita amb la sèrie i en aquest cas no és excepció. L'espai comptarà amb un tron ​​per poder-vos fer fotos, igual que amb el gran cap de Drogon, un dels temibles dracs de Daenerys. Immortalitzar el moment és important i guanyar premis, també. 'Juego de Tronos: El reto' comptarà amb una ruleta per aconseguir regals oficials de l'univers R.R Martin. Queda menys de 2 mesos perquè aquest escape room triple aterri a Barcelona, ​​pel camí ja haurem descobert el final de la saga i ens sobrarà temps per recuperar les set temporades anteriors.

Exposición y dragón de 'Juego de Tronos: El reto'
'Juego de Tronos: El reto'
HBO

NO T'HO PERDIS: Els millors escape rooms de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat