Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Castell groc Mallorca
Foto: Unisono Luxury Homes

L'espectacular vil·la mediterrània on va de vacances Lady Di a The Crown és a Mallorca (i es pot llogar a Airbnb)

La casa apareix al primer episodi de la sisena temporada de la sèrie i té la seva pròpia cova privada

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La darrera temporada de The Crown és aquí, almenys la primera meitat, i amb ella ha arribat un petit exèrcit d'escenes provocadores. És massa irrespectuosa cap a la memòria de Diana? La reina aconsegueix un acord just a través del Ministeri de Màgia d'Imelda Staunton? S'ha convertit, tot plegat, en un malson sensacionalista per provocar tant els monàrquics com els republicans? 

Si busqueu un lloc per escapar el discurs que s'ha creat al voltant de The Crown, que segurament tornarà a revifar quan la segona part s'estreni el 14 de desembre, us recomanem una espectacular vil·la al costat del mar amb vista al Mediterrani. Una casa digna de la reialesa.

Castell groc Mallorca
Foto: Unisono Luxury Homes

Benvinguts Castell Groc, una construcció enorme al capdamunt dels penya-segats que voregen les aigües cristal·lines de l'illa balear de Mallorca. És una ubicació espectacular que la sèrie de Netflix ha escollit per fer-hi una part del rodatge, ja que Diana s'allotjava habitualment al proper Port d'Andratx.

Castell groc Mallorca
Foto: Unisono Luxury Homes

La vil·la té un paper protagonista al primer episodi de l'última temporada, quan la princesa Diana (Elizabeth Debicki) arriba per quedar-s'hi amb Mohamed Al-Fayed (Salim Dau). Si ho voleu comprovar, la localització apareix uns 12 minuts després de l'inici del darrer capítol. 

El Castell Groc, que té només set habitacions i deu (deu!) banys, es pot llogar a Airbnb. L'inconvenient? Val ni més ni menys que 4.500 euros la nit, i fins i tot té una cova de roca privada, que no són gens barates.

NO T'HO PERDIS: Aquesta és la plaça de Barcelona que surt a la sisena temporada de 'The Crown' (i que ja pots veure)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat