Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'The Crown' - Temporada 6
Foto: Netflix / The Crown

Aquesta és la plaça de Barcelona que surt a la sisena temporada de 'The Crown' (i que ja pots veure)

Una escena del capítol 2 també ha estat gravada a Viladecavalls (Vallès Occidental)

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Si sou fans de 'The Crown', no cal que ens digueu com us ha anat el cap de setmana: sofà, manta i plorera. La sèrie de safareig (o història) sobre la monarquia britànica va estrenar els primers quatre capítols de la sisena temporada el 16 de novembre, deixant-nos penjats fins al 14 de desembre per veure'n els últims. Mentrestant, tenim molt per comentar i per pair. Aquesta última entrega s'ha centrat en les últimes setmanes de vida de la Lady Di, posant molt d'èmfasi en la persecució dels paparazzis a la princesa. Una d'aquestes escenes, encara que representa que passa a París, ha estat gravada a Barcelona -recordareu, de fet, que la casualitat va fer que Isabel II morís en el moment que estava previst el rodatge a la ciutat comtal, i es va haver d'interrompre temporalment-. Quin ha estat el lloc escollit? Voilà: la plaça Francesc Macià (i els seus voltants).

Fem 'zoom in': si aneu al minut 21 del tercer capítol de la sisena temporada (disponible a Netflix), titulat 'Dis-moi oui' podreu veure l'escena en la qual la princesa Diana i el seu amant Dodi Al Fayed es dirigeixen a l'Hotel Ritz de París en un cotxe, sota la pressió dels paparazzis, generant una seqüència molt caòtica. Encara que tots els plans estan gravats des de dins del cotxe, a través de les finestres podreu distingir botigues de la plaça Francesc Macià, com el Vista Optica, encara que li han esborrat el nom. A dalt del collage, podeu veure un fotograma de l'escena de la sèrie, i abaix una imatge de Google Maps.

Vista Optica de Plaça Francesc Macià a The Crown
Foto: Netflix / Google Maps

També podeu veure el la botiga Lottusse:

Lottusse de la plaça Francesc Macià a 'The Crown'
Foto: Netflix / Google Maps

Finalment, també es distingeix la part d'abaix de l'edifici del Grup Godó.

Baixos del Grup Godó a 'The Crown'
Foto: Netflix / Google Maps

A més, la sèrie britànica també ha escollit Viladacavalls, al Vallès Occidental, per gravar una part del capítol 2, en el qual se suposa que la princesa visita Bòsnia i Hercegovina.

NO T'HO PERDIS: Les noves sèries que has de veure

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat