Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'espectador 1 milió de la Filmoteca tindrà premi

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

El comptador d'espectadors de la Filmo està a punt d'arribar a un milió. I com que no és poca cosa, l'espectador/a que faci saltar el número tindrà premi: un abonament anual, una visita guiada personalitzada a les instal·lacions de la Filmoteca, i la possibilitat de triar una de les pel·lícules que formin part de la programació els mesos vinents. Imagineu-vos: la vostra pel·li preferida projectada en una de les millors sales de la ciutat.

Des de l'equipament informen que falten menys de 5.000 espectadors per arribar al milió i que preveuen que passarà la primera setmana de febrer. I a banda de donar regals, ho fan amb total transparència: la Filmo informarà a través de les xarxes socials de l'evolució d'espectadors i de com de prop estan de la xifra rodona.

Encara que el premi gros és per a una sola persona, tots els assistents de la sessió que faci un milió s'enduran una entrada per a qualsevol de les sessions del cinema.

El públic anual d'aquests set anys s'ha mogut al voltant dels 140.000 espectadors, amb 2015 al capdavant d'ocupació, amb 148.769 espectadors, i gener de 2018 com a record absolut d'assistència mensual amb 16.482. La fita del milió arribarà pocs dies abans que la seu del Raval de la Filmoteca celebri el seu setè aniversari, el pròxim 21 de febrer. Per celebrar l'aniversari, la Filmo proposa un joc al públic que consisteix a proposar pel·lícules que tinguin el número 7 al títol o bé a la trama. Les tres més citades, més interessants o més curioses es projectaran el 7 de juliol (7 del 7) d'aquest any. Idees?

NO T'HO PERDIS: Si t'agrada el bon cine, consulta el nostre TOP 5 de la cartellera

Últimes notícies

    Publicitat