Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L’estiu al Poble Espanyol: humor, concerts i una exposició immersiva!

Tornen el RiuEstiu, les Nits de Blues i el Picnic Beat: propostes per gaudir de l’estiu que tots i totes estàvem esperant

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Ens encanten els llocs amb ambient d'estiu, i a més el Poble Espanyol hi programa motius per anar-hi: humor, música i bones estones! 

Submergeix-te al fons marí!

Aquest estiu el mar arribarà fins al Poble Espanyol. Quan la calor se’ns enganxi massa, podrem submergir-nos a una nova proposta immersiva: Criatures submarines. Una aventura al fons del mar us farà saltar de cap al fons marí i conèixer-ne les diferents espècies submarines que habiten des de la superfície a les profunditats del Mediterrani, i sense moure-us de la Carpa del Poble Espanyol! Una experiència única per conscienciar-nos de la sostenibilitat ambiental.

A partir del 16 de juliol. De dilluns a diumenge, de 10h a 19:30h. Reserva i entrada necessàries.

Música i humor de dimecres a diumenge

Els dimecres, les millors bandes de blues del país oferiran dels ritmes més melòdics als més ballables en el marc del cicle Nits de Blues.

El 30 de juny i tots els dimecres del 14 de juliol i fins al 25 d’agost, 21:15h. Des de 9€

Dijous és el torn de Mahou Rock&Grill, un festival que ofereix els temes dels millors grups de rock a càrrec de les bandes tribut més reconegudes: de Pearl Jam a U2, passant per Metallica, Queen, David Bowie i Kiss, entre d’altres. Dijous amb gust de divendres i amb Rock&Roll!

Tots els dijous de juliol i agost, a partir de les 20:15h. Des de 12€

Teniu ganes de Karaoke? Els divendres és la nit del Sing Fight Fiesta, la gran comèdia musical dels anys 80 i 90, un espectacle musical participatiu en format lluita lliure americana. Amb cançons mítiques dels 80 i 90, els millors intèrprets s’enfrontaran en 7 assalts per proclamar-se campions d’un concurs del qual el públic decidirà el guanyador!

Divendres de juliol i agost a partir del 2 de juliol, 21h. Des de 16€

Els dissabtes ens fan gràcia i RiuEstiu, el Festival d’Estiu d’Humor de Barcelona torna per sisè any consecutiu amb més de 20 monologuistes, com Luis Piedrahita, Miguel Lago, Don Mauro o Mag Lari.

Dissabtes a partir del 3 de juliol i fins al 28 d’agost + Dimarts 20 de juliol, 21h. Des de 18€

 El cicle Picnic Beat continuarà oferint els directes de reconegudes bandes de l’escena Indie, Psicodelia, Soul i Garage. També hi actuaran els Mambo Jambo i Los Torontos.

 Dissabtes 3, 17 i 31 de juliol i 21 d’agost, 17h. Des de 15€

Un viatge fotogràfic al passat

Per conèixer el procés de creació i construcció del recinte, no us podeu perdre la mostra fotogràfica Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol. En el marc de l’Exposició Internacional de Barcelona de l’any 1929, els arquitectes Francesc Folguera i Ramon Raventós; el pintor, enginyer i crític d’art i Miquel Utrillo i el dibuixant i pintor Xavier Nogués van viatjar per Espanya durant mesos fotografiant i dibuixant el que avui és el Poble Espanyol. L'origen de tot el que podeu viure-hi avui!

A partir de finals de juliol a Sala Noble de l’Ajuntament de Valderrobres, a la Plaça Major del recinte. Podeu accedir-hi amb l’entrada al recinte!

NO T'HO PERDIS: Els millors plans del juliol

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat