Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Leticia Sabater
Foto: ACN

Leticia Sabater, la sorpresa del cartell d'un nou festival a Blanes

La cantant compartirà escenari al Blanes Urban Fest amb Figa Flawas, Lia Jensen i altres artistes

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Leticia Sabater serà l'encarregada de tancar les actuacions del primer dia del Blanes Urban Fest (BUF!). El primer festival d'art urbà i electrònica de la Costa Brava reforçarà la seva part provocativa i festiva amb l'actuació de l'artista, que debutarà a les comarques gironines el 12 d'octubre al passeig de Mar de Blanes. La barcelonina actuarà després dels concerts de DPraims i Dugarry+Kanela.

La creadora de hits com la 'Salchipapa', que ja acumula 7,5 milions de visualitzacions a YouTube, oferirà un espectacle ple d'èxits dels anys 80 i 90, on barrejarà pop, música festiva i rap. La seva incorporació ha estat anunciada d'última hora per l'Ajuntament de Blanes, que vol allargar la temporada turística amb aquest nou festival.

La música urbana jugarà un paper protagonista en el BUF! que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'octubre. El festival, que vol ser una plataforma tant per a artistes reconeguts com per als emergents, vol d'omplir Blanes d'art urbà, cinema, dansa, skate, rap i altres manifestacions culturals.

Si voleu assistir-hi, l'accés és completament gratis els tres dies, on també podreu veure altres actuacions com Figa Flawas, el dj Jordi Vilches, Lia Jensen, Kanela i molts més.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de l'octubre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat