Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aficionats del Barça celebrant el títol de lliga
ShutterstockAficionats del Barça celebrant el títol de lliga

L'exposició interactiva de LaLiga arriba per primer cop a Barcelona (amb entrada gratis)

Els exjugadors del Barça Julio Salinas i Juliano Belletti inauguraran 'Estadi Movistar LALIGA' aquest dilluns 22 de gener

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

És molt complicat -gairebé impossible- decidir quin és l'atractiu principal de Barcelona. La platja, el clima, l'arquitectura i la gastronomia alguns dels seus punts forts, però no ens podem oblidar del futbol. El Barça és un pol d'atracció per a molts turistes i forma part de la història de la ciutat des de 1899. Històrica també és la seva rivalitat amb el RCD Espanyol, el club de futbol fundat per dos estudiants de la Universitat de Barcelona que també acumula milers de fans. Tant si sou culers com periquitos, o fanàtics del futbol en general, ara podreu descobrir i formar part de la història dels dos clubs i l'esport en aquesta mostra.

Per primer cop, el Movistar Centre de la Plaça Catalunya acollirà 'Estadi Movistar LALIGA', una exposició interactiva on els aficionats del futbol podran participar en una experiència única a través de la tecnologia. Tots els visitants podran triar entre recrear fotografies amb els equipaments dels clubs locals, convertir-se en locutors i narrar jugades històriques del campionat, crear un cromo propi de LALIGA i participar en un 'quiz' de la competició, a més de participar en diversos sortejos amb premis sorpresa. L'exposició estarà oberta de 9.30 h a 21.30 h fins al 27 de gener i l'entrada és lliure i gratuïta.

Aquesta iniciativa forma part d'una gira que trepitjarà deu ciutats d'arreu de l'Estat i que va començar a Girona. De moment, l'exposició també ha passat per Valladolid, Sevilla i Granada, i després de fer-ho per Barcelona, també passarà per Vigo, València, Bilbao, Saragossa i Madrid.

Llegendes del Barça i de l'Espanyol

A més de visitar l'espai, els visitants també tindran l'oportunitat de conèixer a alguns dels futbolistes que han format part dels clubs locals. Aquest dilluns 22 de gener, els exfutbolistes del Barça, Julio Salinas i Juliano Belletti, inauguraran l'espai a les 18 h i compartiran una estona amb tots aquells que s'apropin a l'esdeveniment. A més, també se celebrarà un sorteig de samarretes del FC Barcelona i entrades per a veure el partit entre l'FC Barcelona i el Villarreal CF.

El dijous 25 de gener, també a les 18 h, serà el torn per als periquitos. Els aficionats del RCD Espanyol de Barcelona tindran l'oportunitat de conèixer a dos jugadors de l'actual equip, Sergi Gómez i Keita Balde. Al llarg de la tarda també se celebraran sortejos de diverses samarretes del club i entrades per a la trobada entre el RCD Espanyol de Barcelona i el Llevant UD. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer a Barcelona al gener

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat