0 M'encanta
Guarda-ho

Què fer a Barcelona al gener

Activitats, teatre, cine, art... fes plans per aquest mes!

Lambchop

Exposicions, cicles de cine, activitats familiars, obres de teatre i dansa, concerts, música clàssica... i per la nit, les millors sessions de DJ i festes per al públic gai i lèsbic. Hi ha moltes coses per fer i veure a Barcelona durant aquest gener. Aquesta és l'agenda cultural de la ciutat!

Activitats i fires a la ciutat

El millor de la Festa Major de Sant Antoni 2017

Sant Antoni es pot penjar la medalla de ser el primer barri de la ciutat en començar la festa grossa. Agafem el programa, de l'13 al 22 de gener, i seleccionem les activitats que no us podeu perdre de cap de les maneres!

Llegir-ne més
Per Erica Aspas

Activitats als Centres Cívics de Barcelona

Els centres cívics de la ciutat ofereixen cada setmana activitats molt interessants que, a vegades, no obtenen el ressò que es mereixen. Hi ha 51 centres cívics a Barcelona, i cada setmana hi podeu trobar activitats relacionades amb el teatre, la música, la dansa, les arts plàstiques, la ciència i l'actualitat així com tallers formatius per a joves i grans. Aquí teniu les propostes setmanals més interessants.Si voleu consultar el programa anual d'activitats als centres cívics us podeu descarregar la Guia de Centres Cívics al següent enllaç.

Llegir-ne més

Cine

Filmoteca de Catalunya

Com ja és tradició, toca començar l'any fent un repàs als millors films que es van veure en 2016. A més, entre els cicles que programa la Filmoteca al gener trobem un dedicat al director Eugène Green i un altre, 'in memoriam', a Michael Cimino i Gene Wilder. També torna el cicle 'Fantasmagories del desig' i a 'Indentitats creuades: xinesos de pel·lícula' es farà un recorregut pel cinema de ficció vinculat amb la Xina a través de quatre pel·lícules espanyoles on la presència de xinesos és un element protagonista. I no ens oblidem de Maria de Medeiros, que passarà per la Filmoteca per presentar algunes de les pel·lícules del cicle que li dediquen.

Llegir-ne més
El Raval

Comentaris

1 comments
Alvaro A
Alvaro A

Molt bones recomanacions. La meva es visitar el meu blog, on recomano música, llibres, pelis, parlo de la meva peculiar forma de veure les coses i inclòs escric sobre algunes de les meves experiències més desatroses.

https://elartedevivirblogspot.wordpress.com