Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Batlló
Foto: Casa Batlló

Les exposicions immersives de Barcelona

La ciutat s'omple d'experiències immersives que et permeten submergir-te en obres d'art digitals

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Com en l'escena de Mary Poppins en què els personatges entren dins un quadre pintat a la vorera del carrer, ara és possible submergir-te dins les teves obres d'art preferides. No sabem si són una moda passatgera o han vingut per quedar-se, però sabem que si no trepitges alguna d'aquestes exposicions, el FOMO (Fear Of Missing Out) et courrourà per dins. Barcelona s'omple d'exposicions digitals immersives que et permeten descobrir artistes, obres i moviments artístics d'una manera diferent. L'art s'ha aliat amb la tecnologia i per això tens ben a prop teu mostres d'art que et conviden a passejar pels camps de gira-sols de Van Gogh i el món fantàstic de Frida Kahlo sense sortir de la ciutat. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

 
 • Què fer
 • Ciutat

L'Ideal, Centre d'Arts Digitals acollirà l'exposició més visitada de l'estat Espanyol: ja són més de 300.000 persones que no han volgut perdre's aquest viatge al passat. 'Tutankamon' és una exposició immersiva que viatja 3.400 anys enrere a través de la tecnologia més innovadora amb sales interactives i de realitat virtual repartides en una superfície de més de 2.000 metres quadrats. 

Gràcies a la tecnologia, l'experiència mostra als visitants els temples, els tresors i altres secrets de l'antic Egipte, amb el Faraó Nen com a guia. Durant el recorregut, explicarà els diferents enigmes de l'antiga civilització egípcia, i també es podrà accedir al descobriment arqueològic més gran de la història: la tomba de Tutankamon, una nova experiència creada per l'estrena del nou espai Metavers a l'Ideal de Barcelona.

L'espai obrirà les portes al públic el 15 de setembre i es podrà visitar cada dia de la setmana d'11 h a 20 h, excepte els dimarts.

 • Què fer
 • Ciutat

Arriba a la ciutat 'Space Discovery', l'exposició itinerant més gran sobre la carrera espacial entre els Estats Units i Rússia amb peces originals tant de la NASA com de l'Agència Espacial Russa. L'exposició obrirà les portes al públic el 28 de setembre i es podrà visitar fins al 7 de gener  al nou espai Immersa de Barcelona (C/Llull, 119).

La mostra explica la història dels vols espacials tripulats a través d'una experiència immersiva i peces originals com vestits espacials, models reals de naus, transbordadors i coets. 

Publicitat
 • Museus i institucions
 • Art i disseny

Si visites el Moco Museum de Barcelona, podràs entrar en una sala d'art digital immersiu dissenyada pels artistes danesos Studio Irma, on el públic pot veure obres digitals d'autoria certificada, que estan revolucionant el mercat de l'art. A part, també hi trobaràs peces d’artistes com Damien HirstBanksyAndy Warhol, BasquiatDalí. 

 • Llocs d'interès
 • Dreta de l'Eixample

La Casa Batlló és una de les transformacions arquitectòniques més extremes que van fer Gaudí i el seu col·laborador, Josep Maria Jujol, per al magnat tèxtil Josep Batlló entre el 1902 i el 1906. Si decideixes visitar-la, podràs entrar també en una experiència immersiva a la ment de Gaudí, de 2.000 m2 de recorregut. La instal·lació recull tots els moments íntims de la vida de l'arquitecte amb l'experiència visual de les pantalles, estímuls olfactoris i so envolupant per crear una sensació d'immersió total.

 

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat