Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
‘El món de Van Gogh’
Nomad Art‘El món de Van Gogh’

Les exposicions immersives de Barcelona

La ciutat s'omple d'experiències immersives que et permeten submergir-te en obres d'art digitals

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Com en l'escena de Mary Poppins en què els personatges entren dins un quadre pintat a la vorera del carrer, ara és possible submergir-te dins les teves obres d'art preferides. No sabem si són una moda passatgera o han vingut per quedar-se, però sabem que si no trepitges alguna d'aquestes exposicions, te'n penediràs. Barcelona s'omple d'exposicions digitals immersives que et permeten descobrir artistes, obres i moviments artístics d'una manera diferent. L'art s'ha aliat amb la tecnologia i per això tens ben a prop teu mostres d'art que et conviden a passejar pels camps de gira-sols de Van Gogh i el món fantàstic de Frida Kahlo. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

 
 • Art
 • Art

Els 2.000 metres quadrats de la Cúpula del Centre Comercial Les Arenes és l’escenari d'aquesta exposició immersiva sobre Vincent Van Gogh, que transita per l’obra de l’artista creant univers sensorial de 360 graus a través d’un muntatge multimèdia amb els últims avanços tecnològics per oferir tridimensionalitat, així com simulacions de tacte, olfacte, música original i narració en primera persona.

 

 • Museus i institucions
 • Art i disseny

Si visites el Moco Museum de Barcelona, podràs entrar en una sala d'art digital immersiu dissenyada pels artistes danesos Studio Irma, on el públic pot veure obres digitals d'autoria certificada, que estan revolucionant el mercat de l'art. A part, també hi trobaràs peces d’artistes com Damien HirstBanksyAndy Warhol, BasquiatDalí. 

Publicitat
 • Art
 • Art

'Klimt, l'experiència immersiva' és una exposició de 1000 metres quadrats de pantalla i una experiència amb ulleres de realitat virtual que s’apropa a la figura de Klimt des d’un punt de vista inèdit a partir de dues grans àrees temàtiques: el modernisme i el feminisme. A més, la mostra també fa un paral·lelisme entre artistes i activistes de la Viena del segle XIX-XX i la Barcelona de l'època.

 

 • Llocs d'interès
 • Dreta de l'Eixample

La Casa Batlló és una de les transformacions arquitectòniques més extremes que van fer Gaudí i el seu col·laborador, Josep Maria Jujol, per al magnat tèxtil Josep Batlló entre el 1902 i el 1906. Si decideixes visitar-la, podràs entrar també en una experiència immersiva a la ment de Gaudí, de 2.000 m2 de recorregut. La instal·lació recull tots els moments íntims de la vida de l'arquitecte amb l'experiència visual de les pantalles, estímuls olfactoris i so envolupant per crear una sensació d'immersió total.

 

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat